Η Γη της Ελιάς: Οι περιπέτειες με την υγεία του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως θα υπάρξουν νέες περιπέτειες με την υγεία του Αλέξη.

Ήσουν που ήσουν αγοράκι μου πόσο άλλο θα γίνεις;

Οι περιπέτειες του Αλέξη με την υγεία του συνεχίζονται στη δεύτερη σεζόν στη «Γη της Ελιάς» και σ’ αυτό καθοριστικό ρόλο θα παίξει η Μυρτάλη. Τι θα τον οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στο να χάσει ξανά τον εαυτό του;

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτοί είναι οι δύο νέοι ηθοποιοί που θα μπουν στην σειρά

Όλα ξεκινούν μετά το παθιασμένο φιλί του με τη Μυρτάλη στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Ο γιος της Μαργαρίτας για καιρό είχε εμμονή με την Μυρτάλη, κάτι που δεν του έχει φύγει ακόμα. Ωστόσο, η Μυρτάλη αρχίζει να έχει συναισθήματα για τον Αλέξη, κάτι που δεν μπορεί να αποδεχτεί.

Προσπαθεί να εξηγήσει στον Αλέξη ότι αυτό το φιλί δεν σήμαινε τίποτα, εκείνος, όμως, αρνείται να το αποδεχτεί. Θα κάνει τα πάντα για να την πλησιάσει και να την κάνει δικιά του. Η Μυρτάλη, την ίδια στιγμή, κυνηγάει τον Χρήστο, ο οποίος συνεχίζει να την απορρίπτει συνεχώς.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος θα αφήσει ελεύθερη την Ευτυχία και την Άννα για τον φόνο του Ανέστη

Η Μυρτάλη, λοιπόν, αλλάζει πλήρως τακτική και αρχίζει να εκμεταλλεύεται τον Αλέξη στη δεύτερη σεζόν στη «Γη της Ελιάς», προκειμένου να ικανοποιήσει όλες τις ερωτικές της φαντασιώσεις. Όταν ο Αλέξης το ανακαλύπτει, τρελαίνεται και πληγώνεται.

Η υγεία του χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο με την Μαργαρίτα να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Στη μέση θα βρεθεί ο Χρήστος, ο οποίος εν τέλει θα ενδώσει στη Μυρτάλη, αλλά δεν έχει ιδέα που μπλέκει.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος θα έρθουν σε πόλεμο

Σύμφωνα με το Youfly.com, ο Αλέξης θα τον βάλει στο μάτι και θα αρχίσει να οργανώνει το έγκλημα για να τον βγάλει από τη μέση. Θα τα καταφέρει; Πώς θα αντιδράσει η Μυρτάλη;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close