Η γη της Ελιάς : Aκραίες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη του δεσμού της Iουλίας -Στάθη

H γη της Eλιάς : Aκραίες oi αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη του δεσμού της Iουλίας με τον Στάθη. Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA.

O Στάθης συλλαμβάνεται με την κατηγορία ότι πυροβόλησε τη Χάιδω και η μόνη που μπορεί να του δώσει άλλοθι, είναι η ερωμένη του Ιουλία.

Έτσι εκείνη, αψηφά το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει, και καταθέτει για να τον σώσει. Όμως γρήγορα η είδηση διαρρέει  και προκαλεί κουτσομπολιά. Οι δύο ερωτευμένοι ,αναγκάζονται να πουν την αλήθεια στο Στέφανο και την Μυρτάλη.  Γρήγορα όμως τα μαντάτα θα τα μάθει και η απατημένη Αρετή.

Η Χάιδω, συνέρχεται σιγά-σιγά και κατηγορεί ανοιχτά τον Στάθη

Η Χάιδω, συνέρχεται σιγά-σιγά και κατηγορεί ανοιχτά τον Στάθη Καπερνάρο για τον πυροβολισμό της . Ο αστυνόμος Κουράκος ανακρίνει τον Στάθη για τον πυροβολισμό της Χάιδως , ο οποίος έχει άλλοθι και έτσι αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο

Ο Λυκούργος επισκέπτεται τη γυναίκα στο νοσοκομείο και συνειδητοποιεί πως η ταραχή που ένιωσε για τον τραυματισμό της, ξεπερνά το φιλικό ενδιαφέρον. ο Δημήτρης μαθαίνει από τον πληροφοριοδότη του μες στην αστυνομία , πως η έρευνα για τους θανάτους των ηλικιωμένων έχει παγώσει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή χάνει τον έλεγχο και παίρνει τους δρόμους

Η Μαργαρίτα αποφασίζει να κάνει το χατίρι στην Αθήνα και μετακομίζει για λίγες μέρες στο σπίτι της.  Η μυρτάλη έχει κάποιες επαγγελματικές ιδέες, τις οποίες συζήτα με την Ισμήνη. Η  Ιούλια, σε μία στιγμή αδυναμίας εξομολογείται όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Στάθη στον Ιάκωβο….

Η αντίδραση του όμως θα την ξαφνιάσει

Στο μεταξύ Ο Ισίδωρος και ο Μάνος νιώθουν άβολα με την αδιαφορία του Ιάκωβου να τους συναντήσει, και αναρωτιούνται γιατί το καθυστερεί τόσο πολύ.  Ο Κωνσταντίνος δίνει εντολή στο Δημήτρη  να επανεκκίνησει το θέμα με τους  θανάτους ηλικιωμένων από το νοσοκομείο και ο Λυκούργος σε μία στιγμή αδυναμίας εξομολογείται στην Χάιδω,πως δεν τη βλέπει μόνο φιλικά .

Η αστυνομία, κάνει έφοδο στο σπίτι των Καπερνάρων και ο αστυνόμος εντοπίζει τη χαμένη καραμπίνα του Στάθη και αναγκάζεται να τον συλλάβει . Ο Ιάκωβος καλεί στο σπίτι του τον Λυκούργο και την κόρη του όπου συναντά την Ισμήνη για πρώτη φορά . Ο Μάνος δεν λέει όλη την αλήθεια στον πατέρα του και κανονίζουνε  με τη Μαρίνα να φύγουν για τριήμερο ταξίδι . Ο Ιάκωβος παίρνει τηλέφωνο τον αδερφό του . Η έρευνα δείχνει ότι η καραμπίνα του Στάθη χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα δολοφονίας της Χάιδως και τα δεδομένα αλλάζουν τελείως.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 66, 67, 68, 69 ,70, 71, 72

ολέθριο Δίλημμα

Οι  Καπερνάροι, θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να αφεθεί ελεύθερος ο Στάθης , αλλά εκείνος γνωρίζει καλά πως αυτή τη φορά, η θέση του είναι πολύ δύσκολη.  Το μοναδικό άλλοθι που έχει είναι  η Ιουλία. αλλά δεν πρόκειται να της ζητήσει να ομολογήσει, τον παράνομο δεσμό τους.

Από την άλλη, ή Ιουλία την ώρα του πυροβολισμού ήταν με τον Στάθη και το  εξομολογείται στον Ιάκωβο το δίλημμα της . Επίσης, ζητά τη βοήθεια του Ιακώβου στο θέμα της Αντιγόνης, με σκοπό να στριμώξουν τον Ισίδωρο… Αλλά εκείνος αρνείται να βοηθήσει !

Η γη της Ελιάς : Aκραίες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη του δεσμού της Iουλίας -Στάθη

Η Ισμήνη αποφασίζει να συνεταιριστεί με την Μυρτάλη και να ανοίξουν εταιρεία καλλυντικών . Η Μαργαρίτα προσπαθει να πείσει την Ευτυχία να μην προχωρήσει με τον Ανέστη, όμως εκείνη είναι ανένδοτη.  Την ίδια ώρα η Αντιγόνη, εκφράζει την επιθυμία να γνωριστούνε με το Δημήτρη και εκείνος σε δύσκολη θέση , αναγκάζεται να ζητήσει από την Αθήνα να δώσουν άλλη μία παράσταση και να φάνε όλοι μαζί με την Αντιγόνη. Για κακή τους τύχη η Μαργαρίτα θα ακούσει την κουβέντα τους…

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της, Η Αθήνα νιώθει υποχρεωμένη να δώσει εξηγήσεις στη Μαργαρίτα. Η Ιουλία αισθάνεται ψυχολογική πίεση και αποφασίζει να καταθέσει την αστυνομία ότι την ώρα που πυροβολήθηκε  η Χάιδω, ο Στάθης ήταν μαζί της στο σπίτι της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: H ανακάλυψη του αστυνόμου για το τι κρύβεται πίσω από τους θανάτους των ηλικιωμένων

Στο μεταξύ, η Αντιγόνη μαθαίνει από τον Λυκούργο, ότι η υπόθεσή της δεν μπορεί να προχωρήσει νομικά και διαβάλει τον Ισίδωρο σε όλη την Αρεόπολη.  Αποκαλύπτει πως ο Ισίδωρος είναι ο πατέρας της και η φήμη διαδίδεται σε όλη την πόλη.

Η Ιουλία, πηγαίνει στον αστυνόμο Κουράκο και του αναφέρει τη συνάντηση της με τον Στάθη στην Καρδαμύλη . Αυτός την παραπέμπει στον ανακριτή για να καταθέσει. Είναι ζήτημα χρόνου πια, η παράνομη σχέση τους να μαθευτεί σε ολόκληρη την Αρεόπολη.

Κουτσομπολιά δίχως τέλος

Η γη της Ελιάς : Aκραίες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη του δεσμού της Iουλίας -Στάθη

Το κουτσομπολιό  ότι η  Ιουλία έδωσε άλλοθι στο Στάθη, αρχίζει να διαρρέει και η ίδια δεν ξέρει, αν πρέπει να το παραδεχτεί επισήμως . Ο Ιάκωβος τη συμβουλεύει να μιλήσει στη Μυρτάλη, γιατί είναι η πρώτη που θα επηρεαστεί άμεσα από αυτή την αποκάλυψη. Την ίδια ώρα το ξαφνικό ταξίδι του Ισίδωρου στην Κύπρο διευκολύνει την Ιουλία καθώς δεν είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει.

Ο Μάνος αγνοεί την έλευση του πατέρα του, και εξακολουθεί να περνάει στιγμές με τη Μαρίνα.  Η Αντιγόνη οργισμένη από την αδιάφορη στάση του ισίδωρου συνεχίζεις να τον διαβάλλει τροφοδοτώντας τον Πότη με   με πληροφορίες για το παρελθόν με τη μητέρα της.

Ο δικηγόρος του Στάθη κινεί τις διαδικασίες της αποφυλάκισης του Στάθη και όλη η οικογένεια περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του στο σπίτι . Η Μυρτάλη, συζητά με τον Ιάκωβο, την προοπτική ενός ταξιδιού στην Ισπανία και εκείνος δέχεται με χαρά να αναλάβει την ξενάγηση τους.

Η Χάιδω γίνεται εξάλλη με  την απελευθέρωση του Στάθη και ο  Κουράκος τη στριμώχνει για να μάθει την αλήθεια για τον πυροβολισμό της.

Οργισμένη αντίδραση

Η ώρα της κρίσης  έχει φτάσει για τον Στάθη και την Ιουλία…  Αποφασίζουν να μιλήσουν ανοιχτά στον Στέφανο και τη Μυρτάλη για την παράνομη σχέση τους…. Πως θα αντιδράσει ο Στέφανος;

Ο Στέφανος γίνεται έξαλλος με τον Στάθη, στο άκουσμα της παράνομης σχέσης του πατέρα του, και παίρνει ανοιχτά το μέρος της μητέρας του, η οποία δεν γνωρίζει τίποτα από αυτά και περιμένει να γυρίσει ο Στάθης στο σπίτι.  Η Χάιδω, αποκαλύπτει την αλήθεια στην Αρετή  για την απιστία του Στάθη με  πολύ σκληρό τρόπο…. Πως θα αντιδράσει η Αρετή;

Η Αρετή, τρελαίνεται με το άκουσμα, πως ο άντρας της την απατά με την Ιουλία και παίρνει τους δρόμους… Εκει βλέπει την Μυρτάλη και την Ιουλία και αρχίζει να τις βρίζει. Η Βασιλική θα  ενημερώσει τον Στάθη και τον Στέφανο  πως η Αρετή έμαθε την αλήθεια και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση …

Κάτι πολύ τραγικό γίνεται!

Η γη της Ελιάς : Aκραίες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη του δεσμού της Iουλίας -Στάθη

Η Αρετή, θολωμένη από την απιστία του άντρα της, θα συγκρουστεί μετωπικά με ένα άλλο αυτοκίνητο και θα μεταφερθεί σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Φίλιππος θα έχει μία τεράστια έκρηξη θυμού, με αφορμή τη συμπεριφορά, της μητέρας  του κι αποφασίζει να Μαζέψει τα πράγματά ,του και να φύγει από το σπίτι, ενώ της ανακοινώνει πως  θα εγκαταλείψει τα κτήματα της οικογένειας. Η Μαργαρίτα κι ο Νικόλας προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, αλλά ο Φίλιππός, είναι ανένδοτος.

Ο Ισίδωρος φτάνει στην Κύπρο με σκοπό να  αιφνιδιάσει τον Μάνο, ο οποίος θα  αναγκαστεί να φυγαδεύσει τη Μαρίνα. Ο Ιάκωβος θα προσπαθήσει να πλησιάσει την Αντιγόνη, με σκοπό να γνωριστούν καλύτερα. Είναι αυτός ο σκοπός του, ή κάποιο σχέδιό του για να απαλλαγεί από την Αντιγόνη μια και καλή;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close