Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης-Χρήστος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέξης και ο Χρήστος σφάζονται για την Μυρτάλη.

Αρε Μυρτάλη πως να μην σφάζονται για εσένα

Ένα ερωτικό τρίγωνο πρόκειται να μας απασχολήσει στα καινούργια επεισόδια της Γης της Ελιάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Μυρτάλη μπορεί να δείχνει ιδιαίτερα γοητευμένη από τον Χρήστο, αλλά το γεγονός ότι προχωρούν αργά τη σπρώχνει στην αγκαλιά του Αλέξη… Όπως είναι φυσικό, η νεαρή κοπέλα είναι πολύ μπερδεμένη.

Η Μυρτάλη μετά τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, πέρασε απο πολλά και διάφορα εμπόδια, μέχρι να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Και αυτό χάρη στο τσαγανό, στην φιλοδοξία στο έντονο πείσμα που τη διέπουν ως προσωπικότητα. Από κει και πέρα, όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς, η Μυρτάλη έχει αρχίσει να ξεπερνά την άγρια δολοφονία του πρώην σύντροφό της, του Νικήτα, και είναι πρόθυμη να γυρίσει σελίδα.

 

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα γίνει ζευγάρι με τον Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης καταστρέφει τη ζωή του Κωνσταντίνου

Αυτή περιλαμβάνει τον ανιψιό του Λυκούργου, τον Χρήστο. Οι δυο τους, από την πρώτη στιγμή που συναντιούνται, γοητεύονται ο ένας από τον άλλον και έρχονται πιο κοντά, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζουν τη σχέση που έχουν.

Και αυτό γιατί ο Χρήστος θέλει να κάνει όσο πιο αργά και σταθερά βήματα γίνεται, διότι στην πραγματικότητα κουβαλά ένα σκοτεινό παρελθόν. Φυσικά, ο… ρυθμός του Χρήστου εκνευρίζει τη Μυρτάλη, η οποία αρχίζει να έχει ερωτικές φαντασιώσεις με τον Αλέξη, με τον οποίο όπως είδαμε έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί στη δεξίωση του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίζει διπλό ταμπλό με Αλέξη και Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία θα έχει νέα προβλήματα υγείας

Στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης δραματικής σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ το περιοδικού MYtv, πρόκειται να δημιουργηθεί ένα ερωτικό τρίγωνο φωτιά. Η Μυρτάλη, μετά το παθιασμένο φιλί με τον Αλέξη, συνειδητοποιεί τι συνέβη και πανικοβάλλεται.

Την κυριεύει ξανά ο φόβος και θυμάται τον εφιάλτη που πέρασε από τα χέρια του αιχμάλωτη. Η Μυρτάλη το βάζει στα πόδια και ο Αλέξης την κυνηγά για να συζητήσουν. Κάποια στιγμή, οι δυο τους έρχονται ξανά τετ-α-τετ και η ατμόσφαιρα που επικρατεί ανάμεσα τους είναι ηλεκτρισμένη.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα σκοτώσει ο Αλέξης τον Χρήστο;

Η Μυρτάλη του εξηγεί ότι αυτό που συνέβη μεταξύ τους ήταν ένα μεγάλο λάθος και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να το ξεχάσουν, καθώς έτσι δε σήμαινε τίποτα. Ο Αλέξης, όμως, δεν πείθεται. Την αρπάζει και τη φιλάει ξανά, με εκείνη να ανταποκρίνεται θετικά και όλα να ανατρέπονται ριζικά…

Στη συνέχεια, η Μυρτάλη συναντάει τον Χρήστο και του ζητάει να συζητήσουν σχετικά με αυτό που έχουν οι δυο τους και να τον πιέζει να προχωρήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ωστόσο, εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Η Μυρτάλη προσπαθεί να δείξει μεγάλη κατανόηση αλλά στην πραγματικότητα αδυνατεί να το κάνει.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος έρχεται αντιμέτωπος με μια αδίστακτη γυναίκα

Αισθάνεται μπερδεμένη, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στον Χρήστο και στον Αλέξη, τον οποίο δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της, και δεν μπορεί να μιλήσει σε κανέναν για όσα συμβαίνουν στη ζωή της.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός σκοτώνει την Ισμήνη;

Όπως θα παρακολουθήσουμε, εξακολουθεί να περιμένει το Χρήστο, ενώ παράλληλα συνεχίζει να συναντιέται κρυφά με τον Αλέξη ικανοποιώντας κάθε ερωτική φαντασίωση της.

Κάτι που δεν αργεί να το αντιληφθεί η Μαργαρίτα, η οποία την είχε δει να φιλιέται με τον μονάκριβο γιο της, και αποφασίζει να παρέμβει για να προλάβει τα χειρότερα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close