Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης-Κίμωνας

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέξης και Κίμωνας παίζουν μπουνιές.

Το έχουν χάσει και οι δυο τους…

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» θα μας εκπλήξουν καθώς ο Κίμωνας και ο Αλέξης θα βρεθούν αντιμέτωποι και θα πιαστούν στα χέρια. Αν και η Μυρτάλη είναι τελικά επίσημα σε σχέση με τον Αλέξη, εκείνη θέλοντας να τον προκαλεί και να τον κάνει να ζηλέψει, κάνει διάφορα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ψηφίζει τον αντίπαλο του Ισίδωρου στης εκλογές

Η-Γη-της-Ελιάς-Κίμωνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης αρπάζει την Αθηνά και την φυλάει

Ο Δημοσθένης βέβαια έχοντας βάλει στο μάτι την περιουσία της Μυρτάλης, την θέλει για νύφη του, κάτι για το οποίο όμως ο Κίμωνας δεν συμφωνεί αφού εκείνος θέλει την Δήμητρα, κάνοντας τον πατέρα του έξαλλο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος υποψιάζεται τον Κωνσταντίνο

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη ανακαλύπτει πως ο Δημοσθένης δεν είναι ο πατέρας της

Όταν ο Αλέξης στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, θα θελήσει να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το παρελθόν του Φίλιππου και της Σάντρας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία κάνει το επόμενο βήμα με τον Κουράκο

Έτσι, όταν ο Κίμωνας βρεθεί μπροστά του θα έρθουν σε αντιπαράθεση ανταλλάσσοντας κουβέντες, ενώ ο Αλέξης τη στιγμή που εκνευρίζεται και πάει να τον χτυπήσει, θα βρεθεί τελικά να τρώει ξύλο εκείνος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close