Η-Γη-της-Ελιάς-Ειρήνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ειρήνη ανακαλύπτει πως ο Δημοσθένης δεν είναι ο πατέρας της.

Τώρα αρχίζει το καλό…

Ένα φρικτό περιστατικό θα αλλάξει τις ζωές όλων. Μία μεγάλη αποκάλυψη έρχεται στο φως… Η Ασπασία και η Χάιδω έχουν συνεργαστεί για να πραγματοποιήσουν το συγκεκριμένο τεστ DNA στην Ειρήνη και στον Δημοσθένη, αγνοώντας τις συνέπειες, στην γη της ελιάς.

Όσο η Ασπασία περιμένει τα αποτελέσματα, η Ειρήνη συνεχίζει να αποτελεί μπελά για την οικογένεια. Η συμπεριφορά της εξοργίζει τους γονείς της, αλλά και τον αδελφό της, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίζει τους γονείς του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία κάνει το επόμενο βήμα με τον Κουράκο

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κάνει την επόμενη κίνηση στον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Επιστρέφει ξανά στη Μάνη αλλά τον υποδύεται άλλος ηθοποιός

Μια μέρα, ψάχνοντας τα πράγματα της Ασπασίας για να κλέψει, η Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με ένα φρικτό γεγονός. Αυτό δεν είναι άλλο, από το τεστ DNA που έκανε κρυφά η Ασπασία και αναγράφει πάνω το όνομά της!

Η Ειρήνη, δίχως δεύτερη σκέψη, αρπάζει το χαρτί και τρέχει στον Δημοσθένη, φωνάζοντάς του ότι η μαμά της έκανε τεστ DNA, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, στην γη της ελιάς. Ο Δημοσθένης διαβάζει την απόδειξη και σοκάρεται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 68 , 69 , 70 , 71 , 72

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία

Δεν ξέρει αν όλα αυτά είναι ένα νέο παιχνίδι της ατίθασης κόρης του ή εάν πράγματι η Ασπασία του κρύβει ένα τόσο φρικτό μυστικό… Πώς θα αντιδράσει και τι θα απογίνει το συγκεκριμένο χαρτί; Ένας νέος πόλεμος ξεκινά στην οικογένεια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close