Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία-Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ευτυχία κάνει το επόμενο βήμα με τον Κουράκο.

Επιτέλουςς… Μα δείτε πως ταιριάζουν βρε παιδιά 😍😍

Ο Γιώργης στη σειρά Η Γη της Ελιάς μόλις αποφασίζει να πάρει διαζύγιο, πηγαίνει και συναντάει την Ευτυχία. Ο ίδιος της λέει ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο και είναι θέμα χρόνου να είναι και τυπικά πλέον ελεύθερος.

Η Ευτυχία ωστόσο είναι πολύ διστακτική για το μέλλον τους. Λίγο αργότερα για μία ακόμα φορά ο Κουράκος κάνει μια συζήτηση μαζί της. Της λέει ότι μόλις πάρει διαζύγιο δεν θα υπάρχει λόγος να κρατήσουν αποστάσεις και θα είναι ένα κανονικό ζευγάρι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Επιστρέφει ξανά στη Μάνη αλλά τον υποδύεται άλλος ηθοποιός

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 68 , 69 , 70 , 71 , 72

Εκείνη όμως φαίνεται να έχει ενδοιασμούς γιατί δεν είναι σίγουρη πόσο θα κρατήσει ο χωρισμός. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργης συνεχίζει να την πολιορκεί, αλλά η Ευτυχία έχει πολλά να φοβάται.

Δεν ξέρει τι θα γίνει όταν μαθευτεί ότι είναι ζευγάρι με τον Γιώργη, από την πλευρά ειδικά της Ιουλίας, την οποία πέρα από αφεντικό τον υπολογίζει και σαν μια γυναίκα που την έχει βοηθήσει. Θα τα κάνει όλα πέρα και θα κάνει το επόμενο βήμα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης με τον Ισίδωρο πιάνονται στα χέρια για την Ιουλία

Παράλληλα όμως σκέφτεται και το μυστικό που έχει για τον φόνο του Ανέστη. Πώς θα μπορέσει να είναι με τον αστυνόμο έχοντας κάνει φόνο; Όλα αυτά κρατάνε πίσω την Ευτυχία!

Στην Αρεόπολη στο μεταξύ κάνει την επανεμφάνισή του ο θανάτος, που από εδώ και στο εξής θα τον υποδύεται ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου. Η παρουσία του ταράζει φυσικά την Αρετή σε τέτοιο βαθμό που του πετάει πέτρες όταν τον αντικρίζει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή συλλαμβάνεται – Ο Ισίδωρος κερδίζει τις εκλογές

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά γίνεται βούκινο στην Μάνη

Ο Θανάσης όμως έχει βάλει σκοπό να την εκδικηθεί και έχοντας ως μάρτυρα τη Χρυσούλα, καταθέτει μήνυση εναντίον της. Πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα και την καταγγέλλει και η Δήμητρα αναγκάζεται να τη συλλάβει.

Λίγο μετά η Αρετή οδηγείται στο δικαστήριο αλλά η ποινή δεν ικανοποιεί τον Θανάση. Και αφού μαθαίνει από την Χρυσούλα ότι η Αρετή κατέφυγε ακόμα και σε μάγια για να χωρίσει τη Βασιλική με τον Φίλιππο αποφασίζει να βάλει νέο σχέδιο κατά νου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close