Η Γη της Ελιάς: Αυτός έβαλε να απαγάγουν την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός  έβαλε να απαγάγουν την Βασιλική.

Αυτό μας έλλειπε τώρα…

Το νέο τρέιλερ της σειράς κυκλοφόρησε και κατάφερε να μας καθηλώσει, ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα! Ο Φίλιππος και η Βασιλική θα βρεθούν σε τεράστιο κίνδυνο στην γη της ελιάς, με την απαγωγή αυτή να σοκάρει το κοινό.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, η Χάιδω προσπαθεί να μάθει που βρίσκεται ο γιος της. Εκείνος δε της απαντάει, καθώς τρέχει να προστατεύσει την Βασιλική. Μία ατελείωτη μάχη ξεκινά, με την Χάιδω και την Αρετή να καταρρέουν.

Η Γη της Ελιάς: Απαγωγή για Φίλιππο και Βασιλική

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία και η Άννα οδηγούνται στην φυλακή;

Η Βασιλική και ο Φίλιππος ουρλιάζουν, μάχονται να σωθούν, όμως η απαγωγή τους είναι γεγονός, στην γη της ελιάς. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την φρικτή εγκληματική ενέργεια και ποιος είναι ο σκοπός του;

Όπως όλα δείχνουν, το κύκλωμα του Δημοσθένη θερίζει. Μετά τον θάνατο του Δημήτρη, ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας βάζει σε μπελάδες τους πρωταγωνιστές. Όλοι στη Μάνη βρίσκονται σε τεράστιο πανικό, με τον Δημοσθένη Καπερνάρο να αδιαφορεί για τις συνέπειες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο

Είναι, όμως, εκείνος που κρύβεται πίσω από την απαγωγή των παιδιών; Μήπως οι πιέσεις του Στάθη και ο έλεγχος που άσκησε στον ξάδελφό του τον έκαναν να θέλει να τον προειδοποιήσει, χτυπώντας τον εκεί που πονάει;

Η Γη της Ελιάς: Απαγωγή για Φίλιππο και Βασιλική

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η αρρωστημένη ζήλια που θα αποβεί μοιραία

Μήπως η απαγωγή αυτή αφορά μόνον τη Βασιλική και όχι τον Φίλιππο; Όλα ανατρέπονται στα νέα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς σύμφωνα με το youfly.com .

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close