Η Γη της Ελιάς – Αποκλειστικό: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου

Η Γη της Ελιάς – Αποκλειστικό: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές κι εμείς θα μάθουμε αναλυτικά τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου. 

Ελπίζουμε 2 μήνες διακοπές να βοηθήσουν την αγαπημένη μας Βάνα να αλλάξει λίγο το σενάριο μπας και σωθούμε!!!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ελπίδα βασανίζει την Αθηνά στις φυλακές

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για Γιώργη-Ιουλία στο Β κύκλο

Μπορεί η γη της ελιάς να τελειώνει για φέτος αλλά η Βάνα Δημητρίου γράφει μανιωδώς τα νέα επεισόδια της σειράς και ήδη έχει έτοιμα τουλάχιστον για δύο μήνες μετάδοσης. Μάλιστα από τα τέλη Ιουλίου ξεκινούν εντατικά και τα γυρίσματα σύμφωνα με το tv24.

Ο Ισίδωρος δεν μπορεί να ησυχάσει αν δεν τα καταφέρουν να φέρουν στη Μάνη τη μικρή Αγγελική. Αφού η Αντιγόνη δεν μπορεί να κάνει τεστ DNA ώστε να αποδειχθεί ότι είναι η βιολογική της μητέρα ο δρόμος για να πάρουν τη μικρή είναι ένας. Να γίνουν ανάδοχοι.

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-Πότης-Ντάρνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται και υιοθετούν την Αγγελική

Πρόκειται για μία διαδικασία η οποία είναι πολύ εύκολη και γίνεται σε λιγότερο χρόνο από την υιοθεσία. Έτσι έχουν ήδη αρχίσει στις διαδικασίες για να αναλάβουν την προστασία, τη φροντίδα και την ανατροφή της Αγγελικής.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Επανένωση Λεωνίδα Άννας στο φινάλε;

Θα γίνουν η ανάδοχη οικογένεια της με την επίβλεψη φυσικά του ιδρύματος μέχρι να μπορέσουν να προχωρήσουν σε κρατική πλέον και οριστική υιοθεσία. Τελικά όπως θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του β κύκλου ο Ισίδωρος κρατάει την υπόσχεσή του και η Αγγελική βγαίνει από το ορφανοτροφείο και πηγαίνει στο σπίτι των Βρεττάκων.

Η Γη της Ελιάς-Αγγελική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά στην φυλακή παλεύει να αποδείξει πως είναι αθώα

Το χαμόγελο ανθίζει και πάλι στο πρόσωπο της καθώς βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και στην Ντάρνα, που την περιμένει πώς και πώς. Ο Ισίδωρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας αλλά πιο πολύ από όλους δείχνεις συγκινημένος ο Μάνος που μαζί με τη Μαρίνα είναι συνέχεια κοντά στο παιδί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη

Ωστόσο θα αρχίσουν να εμφανίζονται πάλι τα προβλήματα καθώς η μικρή θα έρθει κοντά και με την κανονική της μητέρα. Επίσης το γεγονός ό,τι έγινε η υιοθεσία όπως ήδη έχουμε δει θα έρθει στο φως με τη Μαρία να αποκαλύπτεται.

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Εύα είναι έγκυος ή βαριά άρρωστη

Ένα ακόμη τραγικό πρόσωπο στην ιστορία θα είναι η Ευτυχία η οποία όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Ανέστη. Η κοπέλα βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και παλεύει να γλιτώσει από τη φυλακή.

Κοντά της όμως έχει τους πάντες γιατί όλοι ήξεραν τι ήταν ο Ανέστης και μάλιστα σύμμαχος της είναι ο Κουράκος. Ξέρει ότι ο Ανέστης ήταν πίσω και από την απόπειρα δολοφονίας του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-Ευτυχία-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαζί στο Β κύκλο

Στο πλευρό της ευτυχίας θα παραμείνει όμως και ο αδερφός της Εύας, ο Άρης. Είναι συντετριμμένος αλλά αγαπάει τόσο πολύ την Ευτυχία που δεν έχει σκοπό να την αφήσει μόνη όσο κι αν η ίδια το ζητάει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close