Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω δολοφονεί τον Βαφέα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές  καθώς η Χάιδω δολοφονεί τον Βαφέα.

Αυτή  που τη χάνεις που την βρίσκεις με ένα όπλο στο χέρι. Καλά εδώ που τα λέμε δεν έχει περάσει  και λίγα .Θανατικό από δω θανατικό από κει κοιμάται με το όπλο παραμάσχαλα. Ποιος έχει σειρά τώρα καλή μου Χάιδω;

Η Χάιδω, μετά το φονικό που κόστισε τη ζωή του συζύγου και της κόρης, της έγινε μία τραγική φιγούρα. Γεμάτη οργή και μίσος, το μόνο που την ένοιαζε ήταν να εκδικηθεί όποιον έδωσε την εντολή θανάτου. Η γυναίκα, πριν από λίγο καιρό, είχε επισκεφθεί και τον Στέλιο Βαφέα, τον ξάδερφό του Στάθη, που εμπλεκόταν σε αυτή την ιστορία, και έμαθε το όνομα του εντολέα έναντι χρηματικού ποσού.

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς :Η Βασιλική γυρνάει στη Μάνη χωρίς το μωρό της

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω δολοφονεί τον Βαφέα

Δείτε επισης Η Γη της Ελιάς: Ο αδερφός του Αλέξη μπλέκει με την Μυρτάλη

Στη συνέχεια παρακολούθησε την κατάθεση κάθε κίνηση του μέχρι που βρήκε την ευκαιρία και τον σκότωσε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Χάιδω συνεχίζει να περνάει και ήρεμες Στιγμές με τον Φίλιππο και τη Βασιλική, η οποία φέρνουν στον κόσμο το πρώτο της παιδί, αλλά και με τον σύντροφό της, το Λυκούργο, μέχρι που μαθαίνει κάτι.

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω δολοφονεί τον Βαφέα

Η Χάιδω δολοφονεί τον Βαφέα

Αυτό έχει να κάνει με το Στέλιο Βαφέα, ο οποίος πρόκειται να βγει από τη φυλακή με ειδική άδεια για να πάει στην κηδεία της μητέρας του. Εκείνη τη στιγμή, η Χάιδω ξαφνιάζεται δυσάρεστα και θολώνει. Αποφασίζει να ξαναπάρει άμεσα το νόμο στα χέρια της και να σκοτώσει τον άνθρωπο που στη δολοφονία της κόρης της. Σύντομα λοιπόν, η γυναίκα εκμεταλλεύεται την αγωνία που παίρνουν ο Φίλιππος και η Βασιλική, διότι το νεογέννητο μωρό τους θα μείνει στη θερμοκοιτίδα για λίγο καιρό, αλλά και κάποιες υποχρεώσεις που εκεί ο Λυκούργος, προκειμένου να πάρει κρυφά ένα περίστροφο γεμάτο σφαίρες και να συναντήσει εκ νέου τον Στέλιο Βαφέα.

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω δολοφονεί τον Βαφέα

Δείτε επισης Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 150 , 151 , 152 , 153 , 154

Οι δυο τους βρίσκονται ο ένας απέναντι από τον άλλον, με τη Χάιδω να του επισημάνω ότι αυτή τη φορά δεν έχει καμία φιλική διάθεση για να μιλήσουν, να συνεργαστούν ή οτιδήποτε άλλο.

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω δολοφονεί τον Βαφέα

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς: Ο Νικήτας μπαίνει στη σειρά

Το μόνο που θέλει είναι να μην τον ξαναδεί ποτέ μπροστά της και να πάρει εκδίκηση. Εκείνη τη στιγμή, ο άντρας της σαστίζει και ζητάει από τη Χάιδω, να φύγει μέχρι που εκείνη βγάζει το περίστροφο και τον σκοτώνει. Στη συνέχεια, η ίδια καθαρίζει τα δακτυλικά αποτυπώματα που υπάρχουν και ξεφορτώνεται το όπλο για να μην τα βρουν επάνω της και να μην υπάρχουν στοιχεία εναντίον της.

Ύστερα από όλα αυτά, λοιπόν, η Χάιδω επιστρέφει σπίτι της δικαιωμένη και λυτρωμένη που κράτησε την υπόσχεσή της απέναντι στη μονάκριβη κόρη της που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close