Η Γη της Ελιάς: Δώσε μου μια ευκαιρία για να επανορθώσω

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Στάθης λέει –  Δώσε μου μια ευκαιρία για να επανορθώσω.

Μάλιστα … Αντε να στη δώσουμε και εσένα να δούμε τι θα γίνει…


Στη Γη της Ελιάς, η Eύα, πληγωμένη από τη στάση του Στάθη, παραμένει στην Αθήνα και προσπαθεί να βρει τη δύναμη να τον ξεπεράσει. Ωστόσο, ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι τελικά του λείπει και της ζητάει να γυρίσει πίσω και το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεφτιλίζει την Αρετή

Το μωρό της Βασιλικής γίνεται καλά και όλα τακτοποιούνται για τον γάμο της, ο Στέφανος έχει ζητήσει συγγνώμη και έχει αγκαλιάσει ξανά τον πατέρα του και ο Δημοσθένης, έστω και με δυσμενείς όρους, δίνει στον Στάθη δουλειά. Αφού λοιπόν σιγά-σιγά ο Στάθης λύνει όλα τα προβλήματα, καταλαβαίνει ότι έκανε λάθος που με τον τρόπο του απομάκρυνε την Εύα από δίπλα του.

Η ερωτική εξομολόγηση του Στάθη στην Εύα στη Γη της Ελιάς

Έτσι, χωρίς να σκεφτεί τίποτα, παίρνει τη μηχανή του και φεύγει από τη Μάνη για να πάει να τη βρει. Μόλις φτάνει στην Αθήνα πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι της. Η Εύα τα χάνει όταν τον βλέπει: «Μπα, πώς κι από εδώ;», του λέει σχεδόν ειρωνικά.

Ο Στάθης το προσπερνάει και μπαίνει κατευθείαν στο θέμα: «Εύα, θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη. Δεν θα σου προβάλλω καμία δικαιολογία. Σε θέλω και μου έλειψες πολύ», της ομολογεί.

Η-Γη-της-ελιάς-Έυα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 216, 217, 218, 219, 220

Ωστόσο η Εύα φαίνεται να μην τον πιστεύει και συνεχίζει να είναι ψυχρή απέναντί του. Ο Στάθης όμως δεν υποχωρεί και αρχίζει να την πιέζει για να γυρίσει στη Μάνη: «Εύα, σε παρακαλώ πάμε να γυρίσουμε πίσω. Δώσε μου μια ευκαιρία για να επανορθώσω», επιμένει, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πείθεται από τις προθέσεις του:

«Όχι, Στάθη, δεν πιστεύω ότι έχεις αλλάξει. Φαίνεται ότι δεν θέλουμε τα ίδια πράγματα. Όχι ότι είναι λάθος, όμως δεν μπορούμε να είμαστε μαζί», υποστηρίζει.

Ο Στάθης απογοητευμένος ετοιμάζεται να φύγει: «Εντάξει Εύα, γυρίζω στη Μάνη, αλλά να ξέρεις ότι θα σε περιμένω», της λέει και την αφήνει. Στο μεταξύ, λίγο αργότερα μια ατυχία στην ανακαίνιση του σπιτιού του Κωνσταντίνου γίνεται αφορμή να αλλάξουν τα πράγματα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Είναι οριστικό-Θρήνος στο τραγικό φινάλε της σειράς

Καθώς ο Άρης δεν μπορεί να τον διαχειριστεί και τηλεφωνεί στην Εύα: «Χρειάζομαι τη βοήθειά σου, σε παρακαλώ πρέπει να δεις τη ζημιά που έχει το σπίτι», της λέει.

Έτσι η Εύα αναγκάζεται να γυρίσει εσπευσμένα στη Μάνη, χωρίς όμως να ειδοποιήσει τον Στάθη. Μάλιστα η κοπέλα δεν θέλει να πέσει πάνω του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μια απόσταση ασφαλείας από το να τον συναντήσει, καθώς ακόμα δεν έχει πειστεί για όσα της έχει πει.

Θα ξαναείναι ο Στάθης μαζί με την Ευά και αν ναι για πόσο θα κρατήσει;

Ο Στέφανος ξεσκεπάζει την Αρετή

Η Αρετή ελπίζει ακόμα ότι ο Στέφανος θα αλλάξει γνώμη και δεν θα φύγει για την Ισπανία. Εκείνος, ωστόσο, της ξεκαθαρίζει ότι σε δύο μέρες αναχωρεί. Έτσι, βρισκόμενη σε απόγνωση δέχεται μια επικίνδυνη συμβουλή από την Ασπασία.

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μυστικό του συγκλονίζει

Η Αρετή εκπονεί το σχέδιο τού «εμφράγματος» μιλώντας στην Αναστασία για ξαφνική αδιαθεσία και τσιμπήματα στην καρδιά. Στο μεταξύ ο Στέφανος αποχαιρετά τον Στάθη και τη Βασιλική και όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις τους έχουν ξαναβρεί τις παλιές τους ισορροπίες.

Την ίδια ώρα η Αρετή, απτόητη, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της Ασπασίας, «χρησιμοποιώντας» και την Αντιγόνη. Δίνει μια κακοπαιγμένη παράσταση και υποκρίνεται ότι παθαίνει έμφραγμα, αλλά δυστυχώς για εκείνη ο Στέφανος θα καταλάβει το ψέμα της και θα την ξεσκεπάσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close