Η Γη της Ελιάς: Το μυστικό του συγκλονίζει

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το μυστικό που συγκλονίζει.

Aυτά τα μυστικά πια σε αυτή τη σειρά είναι περισσότερα και απο τις αλήθειες!!!

Η εταιρεία της Μυρτάλης και της Ισμήνης έχει ανοδική πορεία και για πρώτη φορά, οι δύο γυναίκες μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Η Βασιλική με τον Φίλιππο συνεχίζουν τις βόλτες στη Ρόδο και το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Η Γη της Ελιάς: Μαλλιά κουβάρια Μυρτάλη με Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία καταρρέει

Όταν η Μυρτάλη συναντά τυχαία την Αρετή, τα αίματα ανάβουν και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν πολύ σκληρές κουβέντες. Την ίδια στιγμή ο Γιώργης και η Ιουλία κάνουν μία σοβαρή συζήτηση και παίρνουν αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον τους ως ζευγάρι.

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ετοιμοθάνατος ο Ιάκωβος

Ο Κωνσταντίνος σε κάποια στιγμή αδυναμίας αποκαλύπτει ένα προσωπικό μυστικό του στην Ισμήνη: Είχα έναν αδερφό που αγαπούσα πάρα πολύ, αλλά τον έχασα με πολύ τραγικό τρόπο. Πνίγηκε στη θάλασσα και εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να τον σώσουμε, της αποκαλύπτει και δακρύζει όταν της αφηγείται με λεπτομέρειες πώς έγινε το ατύχημα δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο μία άλλη πλευρά του χαρακτήρα του.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπλέκει με την μαφία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγρια σύγκρουση μεταξύ Ιουλίας και Μυρτάλης

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, ο Στάθης σε παρόρμηση της στιγμής, ανεβαίνει στη μηχανή του, και ξεκινά για την Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει την Εύα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close