Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεφτιλίζει την Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε ότι ο Στέφανος ξεφτιλίζει την Αρετή.

ΩΧ ΩΧ ΩΧ μα παντού να ανακατεύεται αυτή η γυναίκα … Αντε να βρεθεί κανένας Χριστιανός να ασχοληθεί μαζί της  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Για την Ισπανία ετοιμάζεται να φύγει και ο Στέφανος, όμως η Αρετή συνεχίζει να ελπίζει ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα αλλάξει γνώμη και θα μείνει κοντά της.

Εκείνος, που βλέπει τη μητέρα του σιγά-σιγά να χάνει τον έλεγχο, της το ξεκαθαρίζει με το πιο οριστικό τρόπο, σε δύο ημέρες πετάει και δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ετοιμοθάνατος ο Ιάκωβος

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 216, 217, 218, 219, 220

Τότε, συνειδητοποιώντας πια πως θα μείνει μόνη, δέχεται μία επικίνδυνη συμβουλή από την Ασπασία, που αποτελεί το αποκούμπι της από τότε που ήρθε στη Μάνη.

Οι δυο τους καταστρώνουν το σχέδιο για να κρατήσουν τον Στέφανο στη Μάνη και η Αρετή το βάζει μπροστά κάποια στιγμή που είναι μόνη της με την Αναστασία.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Είναι οριστικό-Θρήνος στο τραγικό φινάλε της σειράς

Της μιλά για μία ξαφνική αδιαθεσία και της λέει ότι αισθάνεται κάποια τσιμπήματα στην καρδιά. Το θέατρο κλιμακώνεται την ημέρα που ο Στέφανος πηγαίνει να αποχαιρετήσει τη Βασιλική και τον πατέρα του. Όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί. Και οι δύο τον αγκαλιάζουν και του εύχονται καλή τύχη στη νέα του ζωή.

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Αρετή-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μυστικό του συγκλονίζει

Όμως η Αρετή περνά ήδη στην επόμενη φάση του σχεδίου της. Χρησιμοποιεί την Αντιγόνη και δίνει μία κακοπαιγμένη παράσταση, προφασιζόμενη ότι παθαίνει έμφραγμα.

Όμως, δυστυχώς για εκείνη, ο Στέφανος έχει μάθει πια τα κόλπα της… Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού 7μέρες tv. Καταλαβαίνει αμέσως το ψέμα της και την ξεσκεπάζει με τον πλέον… εξευτελιστικό τρόπο!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close