Η Γη της Ελιάς: Δύο γάμοι και ένας χωρισμός σοκ

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε δύο γάμους και έναν χωρισμό σοκ.

Είσαστε έτοιμοι για την μεγάλη πρεμιέρα;;

Απόπειρες δολοφονίας, αποκαλύψεις, καταστροφές, βεντέτες και εκδίκηση είναι μερικά από αυτά που θα δούμε στον Γ κύκλο της σειράς που αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή. Όμως μέσα σε όλα αυτά δε λείπουν και οι ευχάριστες στιγμές όπως δύο γάμοι που θα συζητηθούν για διαφορετικούς λόγους.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παθαίνει καρδιακή προσβολή

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ειρήνη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική βλέπει οράματα και μετακομίζει στην Αρετή

Δύο γάμοι θα φέρουν χαμόγελα στους πρωταγωνιστές της σειράς. Συγκεκριμένα η Άννα θα πει το μεγάλο “ναι” στον Πότη, μετά από μία νύχτα πάθους. Ο Πότης θα ακολουθήσει τις συμβουλές τόσο του Στάθη όσο και του Λυκούργου και θα αφήσει τα συναισθήματά του για την Άννα ελεύθερα και εκείνη θα ανταποκριθεί.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος πιάνει στα πράσα την Ισμήνη με άλλον άντρα

Η Γη της Ελιάς: Δύο γάμοι και ένας χωρισμός σοκ

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή που κανείς δεν περίμενε

Μετά λοιπόν από την ερωτική τους συνεύρεση και οι δύο νιώθουν αμήχανα και κανείς δεν τολμάει να κάνει το επόμενο βήμα. Όπως θα δούμε ο Πότης ξανά θα κάνει την αρχή και θα της ζητήσει να παντρευτούν. Η Άννα δέχεται και ο Πότης πετάει από τη χαρά του.

Έτσι στο καφενείο αρχίζει να κερνάει και να λέει σε όλους ότι παντρεύεται και το ίδιο κάνει και η Άννα στο ελαιοτριβείο και αρχίζουν να δέχονται τις προτάσεις για κουμπαριές. Πρώτη και καλύτερη η Αθήνα που αγαπάει πάρα πολύ την Άννα.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η φιλία που μετατρέπεται σε έρωτα

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ανακαλύπτει πως είναι άρρωστος

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει για να κάνει κακό στους Βρεττάκους

Α εγώ θα σε παντρέψω μαζί με την Μαργαρίτα. Είσαι η μεγάλη μου αδυναμία, ξέρεις πόσο σ’ αγαπάμε” της λέει και η Άννα φυσικά δέχεται. Την ίδια όμως στιγμή ο Πότης δίνει τα χέρια και με άλλους κουμπάρους.

Ρε συ εμείς σε είχαμε τόσο καιρό να μας ζαλίζεις το κεφάλι με την Άννα. Σε συμβουλεύαμε τι θα κάνεις, πως θα κινηθείς και τώρα θα βάλεις άλλους κουμπάρους; Δεν το δεχόμαστε. Εμείς θα σε παντρέψουμε” του λένε ο Στάθης με τον Λυκούργο και ο Πότης λέει το ναι.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Μου πήρε πάνω από έναν μήνα να συνέλθω

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε σοκ – Μαθαίνει ότι έχει κι άλλο παιδί

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η νέα εμφάνιση της Δήμητρας που θα ξεράνει τον Κουράκο

Τελικά αποφασίζουν να τους παντρέψουν και οι τέσσερις. “Εντάξει δεν έγινε και τίποτα, εμείς τις βέρες κι εσείς τα στέφανα” λέει Μαργαρίτα. Συγκινημένος και ο Ισίδωρος ο οποίος κρατώντας την παράδοση της οικογένειας του κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο σαν προίκα στην Άννα.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Τα σκληρά παιδικά χρόνια της Αριάδνης

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία σε ψυχιατρική κλινική

Γάμο όμως και μάλιστα κρυφό έχουμε και για τον Ισίδωρο με την Αμαλία. Η ομηρία και στάση της Αμαλίας να προστατεύσει τον Ισίδωρο παίζει καταλυτικό ρόλο στην σχέση. Ο Ισίδωρος καταλαβαίνει ότι αυτή η γυναίκα πραγματικά ενδιαφέρεται για εκείνον.

Όταν όλα καταλαγιάζουν ο Ισίδωρος φεύγει με την Αμαλία για την Κηφισιά χωρίς να πει σε κανέναν ότι την παίρνει μαζί του. Όμως όλοι το γνωρίζουν. Λίγο αργότερα όμως προκύπτει μία δουλειά για το ελαιοτριβείο με τους Αμερικανούς με τους οποίους συνεργάζονται την οποία δεν μπορούν να το διαχειριστούν από μακριά.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο φύλακας άγγελος της Θοδώρας

Η Γη της Ελιάς: Το πραγματικό πρόσωπο της Αμαλίας

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το κέρατο στην σχέση δεν το συγχώρησε κανείς

Ο Ισίδωρος λοιπόν αποφασίζει να πάει στην Αμερική και παίρνει μαζί του την Αμαλία. Στην Αμερική μακριά από όλους και χωρίς να το ξέρει κανείς ο Ισίδωρος παντρεύεται με την Αμαλία και όταν θα γυρίσουν στην Ελλάδα απλά την παρουσιάζεται ως σύζυγό του. “Από ‘δω η κυρία Αμαλία Βρεττάτου. Παντρευτήκαμε στην Αμερική” τους ανακοινώνει γεμάτος χαρά.

Διαζύγιο βόμβα

Η κατάσταση με τον γδικιωμό από την πλευρά των Βαφέων έχει ξεφύγει. Ο Σωτήρης βάζει φωτιά στο θερμοκήπιο των Στεφανέων και η Χάιδω λυγίζει γνωρίζοντας πλέον, πως η οικογένεια της έχει ένα επικίνδυνο εχθρό.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η χαρά δίνει την θέση της στον πόνο και το όνειρο στον εφιάλτη

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ομολογεί για το φόνο του Βαφέα

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία δέχεται δολοφονική επίθεση

Έτσι όπως θα δούμε θα αναγκαστεί να ομολογήσει τα πάντα στον Λυκούργου. “Ναι εγώ τους σκότωσα και δε μετανιώνω γι’ αυτό Λυκούργο. Αν με ρωτάς θα το ξανά έκανα. Για τον άχρηστο τον άντρα μου δε μου καίγεται καρφί αλλά για την ψυχή της Στέλλας μου δε μετανιώνω.” παραδέχεται.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ένα νέο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-Χάιδω-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θέλει να κάνει παιδί με την Χάιδω

Ο Λυκούργος σοκάρεται, δεν ξέρει τι να πει αλλά ξέρει τι πρέπει να κάνει για την δική του συνείδηση. “Χάιδω δεν θα σε δώσω. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό αλλά μαζί δεν μπορούμε να είμαστε, το καταλαβαίνεις φαντάζομαι.” της λέει και εκείνη συμφωνεί.

Μάλιστα αποφασίζουν από κοινού, “κανείς δεν θα μάθει το λόγο που χωρίσαμε. Σε όλους και το τονίζω θα πούμε ασυμφωνία χαρακτήρων και αν το πιστέψουν το πίστεψαν. Εμείς θα επιμένουμε” της τονίζει.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος παρατά την δουλειά του και γίνεται μοντέλο

Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω παντρεύονται σε μια συγκινητική τελετή

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Δήμητρα κάνουν έρωτα μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, πραγματικά κανείς δεν θα πιστέψει τη δικαιολογία τους. Μάλιστα στο σπίτι του Στάθη ο Λυκούργος θα του πει “Ή η Χάιδω είναι πολύ Μανιάτισσα ή εγώ δεν είμαι Μανιάτης“.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close