Η Γη της Ελιάς: Έλεγες ψέματα τόσα χρόνια και η υπεράσπιση σου είναι δύσκολη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως έλεγες ψέματα τόσα χρόνια και η υπεράσπιση σου είναι δύσκολη.

Λυκούργε καλός χρυσός αλλά μην κάνεις καμιά τρέλα και μπει μέσα η Αθηνά μας μόνο αυτό σου λέω….

Τελειωμό δεν έχουν τα χτυπήματα της μοίρας για την Αθηνά, η οποία αφού καταδικαστεί για τον φόνο του Δημήτρη και περάσει τα πάνδεινα στη φυλακή, παράλληλα θα έχει ν’ αντιμετωπίσει και την οργή της αδερφής του Δημήτρη που έρχεται για να εκδικηθεί. Ή μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα;

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στη Γη της Ελιάς κάνετε λάθος, αφού ο πρώτος κύκλος θα μοιάζει παραμυθάκι μπροστά σ’ αυτά που θα γίνουν από τον Σεπτέμβριο στον Β’ κύκλο. Δολοφονίες, ερωτικά σκάνδαλα, νέα πρόσωπα, εκβιασμοί αλλά και μία νέα σύγχρονη βεντέτα ξετυλίγεται και φέρνει τεράστιες ανατροπές.

Η Γη της Ελιάς: Μαρία και Μαργαρίτα σώζουν την Αθήνα και ξεσκεπάζουν την πλεκτάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαρία και Μαργαρίτα σώζουν την Αθήνα και ξεσκεπάζουν την πλεκτάνη

Μία από αυτές που θα δούμε από τα πρώτα επεισόδια, θα είναι ο ερχομός της αδερφής του Δημήτρη που φτάνει στη Μάνη για να εκδικηθεί τη δολοφονία του. Την ίδια ώρα, η Αθήνα, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, προφυλακίζεται, όπως σας έχουμε ενημερώσει μέχρι τη μεγάλη δίκη της για τη δολοφονία του Δημήτρη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Δείτε ακόμη H Γη της ελιάς : Η Ιουλία σκοτώνεται με την Ευτυχία

Την υπεράσπιση της αναλαμβάνει ο Λυκούργος ο οποίος και της εξηγεί ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα: Έλεγες ψέματα τόσα χρόνια ότι ο Δημήτρης είναι ο γιος σου και αυτό θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα! Το μόνο που μπορώ να σου υποσχεθώ είναι ότι θα το παλέψουμε μέχρι τέλους.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο ηθοποιός θα είναι ο σκληρός εισαγγελέας

Η αδελφή του Δημήτρη,  μια γυναίκα αδίστακτη, που κανείς δε γνώριζε την ύπαρξη της, θα παραστεί στην δική σαν πολιτική αγωγή έχοντας προσλάβει ένα σκληρό και αδυσώπητο δικηγόρο, με τον οποίο όπως θα δούμε, ο Λυκούργος θα δώσει τιτάνια μάχη στο δικαστήριο.

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ έχει έρθει για να ξεκάνει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Ωστόσο στην αρχή έρχεται μαινόμενη κατά της Αθήνας και θέλει να την εκδικηθεί που σκότωσε τον αδελφό της και ζητάει να δικαιωθεί ο θάνατος του. Θα σαπίσεις στη φυλακή, την απειλεί και η Αθήνα, σοκαρισμένη από τα όσα ζει, προσπαθεί να την πείσει πως δεν έκανε τίποτα για εκείνη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close