Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι  συγκλονιστικές καθώς ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Δεν σχολιάζω άλλοοοοοοοο

Η Γη της Ελιάς, η τηλεοπτική σειρά που μας καθήλωσε επιστρέφει στις οθόνες μας με μεγάλες ανατροπές.

Δύο ορκισμένοι εχθροί, για τα μάτια μιας γυναίκας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται σύμμαχοι. Ο λόγος για τον Στάθη Καπερνάρο και τον Γιώργη Κουράκο.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία του Στάθη με τον Γιώργη

Ο σκοπός αυτής της ενώσhς είναι ιερός. O λόγος αυτής της συμμαχίας είναι μια απαγωγή που συγκλονίζει όλη τη Μάνη. Ο Στάθης και ο Γιώργης ψάχνουν μαζί το θύμα αλλά και τους απαγωγείς.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Όπως φάνηκε στο τρέιλερ της σειράς Η Γη της Ελιάς θύμα απαγωγής έπεσε η Βασιλική. Ο Στάθης τρελαίνεται από την αγωνία και τον φόβο του για την κόρη του. Τι πραγματικά έχει συμβεί;

Η Βασιλική περνά δύσκολες ώρες στα χέρια των απαγωγέων της. Δεν έχει αντιληφθεί πως πίσω απ’ όλα αυτά κρύβεται ο “καλός” της θείος.

Η είδηση για την απαγωγή της Βασιλικής δεν αργεί να φτάσει στο αστυνομικό τμήμα. Ο Κουράκος ανησυχεί πραγματικά για την εξέλιξη της υπόθεσης, καλεί τον Στάθη να μιλήσουν και οι έρευνες ξεκινούν αμέσως.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Οι δύο άντρες αφήνουν τις διαφορές τους στην άκρη και συνεργάζονται. Ο Κουράκος ξέχνα τα πάντα ακόμα κι όταν βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη δεν αντιδρά. Μοναδικός στόχος του είναι να βρεθεί η Βασιλική το συντομότερο.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή της Μέλπως;

Ένα απειλητικό τηλεφώνημα δέχεται ο Στάθης, του λένε ξεκάθαρα πως αν συνεχίσει να ασχολείται με την μαφία, η κόρη του θα βρεθεί νεκρή. Σε κλάσματα δευτερολέπτου έχει μετανιώσει για τις έρευνες που ξεκίνησε. Ο Γιώργης του υπόσχεται πως η κόρη του θα βρεθεί σύντομα και πως δεν πάθει κακό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close