Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο ηθοποιός θα είναι ο σκληρός εισαγγελέας

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι  αποκαλυπτικές  καθώς θα δούμε τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον σκληρό εισαγγελέα

Αααααα μάλιστα ,έχουμε και τέτοια ……

Πολλές ανατροπές και αρκετά νέα πρόσωπα θα έχει ο δεύτερος κύκλος στην Γη της Ελιάς. Κάποια από αυτά θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ άλλοι θα έρθουν για λιγότερα επεισόδια, αφήνοντας το δικό τους στίγμα στην σειρά.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο ηθοποιός θα είναι ο σκληρός εισαγγελέας

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Ο Φοίβος Μαρκιανός μπαίνει στην γη της ελιάς

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, στο ξεκίνημα κιόλας της δεύτερης σεζόν θα δούμε έναν νέο χαρακτήρα στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Ο λόγος για τον ηθοποιό Φοίβο Μαρκιανό ο οποίος έχει σημαντική πορεία στο θέατρο όλα αυτά τα χρόνια, συμμετέχοντας σε παραστάσεις όπως το «Τρίτο Στεφάνι» και «Τίμων, ο Αθηναίος». Ποιος θα είναι ο τηλεοπτικός ρόλος του όμως στην Γη της Ελιάς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα υποδυθεί τον Μιχάλη Οικονομέα, εισαγγελέα στην δίκη της Αθηνάς.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο ηθοποιός θα είναι ο σκληρός εισαγγελέας

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Ο χαρακτήρας του θα είναι αρκετά σκληρός και αδυσώπητος, παίζοντας ρόλο καταπέλτη στην περιβόητη δίκη. Μάλιστα αναμένεται να τον δούμε σε κάμποσα επεισόδια και όχι απλά στην δίκη αφού μετά το τέλος της θα μετακομίσει στην Αρεόπολη. Εκεί, θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται η προσωπική του ιστορία, η οποία κρύβει αρκετές εκπλήξεις σύμφωνα με το youfly.com  και στην οποία θα αρχίσουν να εμπλέκονται κι άλλοι χαρακτήρες της σειράς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close