Η Γη της Ελιάς : Επιστρέφει ξανά στη Μάνη αλλά τον υποδύεται άλλος ηθοποιός

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς αυτός ο ρόλος  επιστρέφει ξανά στη Μάνη αλλά τον υποδύεται άλλος ηθοποιός.

Γιατί καλέ τον αλλάξατε?????????/

Όπως έγινε γνωστό ένας ρόλος που εξαφανίστηκε για λίγο από τις εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς (δείτε τις σημερινές εξελίξεις), επιστρέφει, ωστόσο θα τον υποδυθεί ένας διαφορετικός ηθοποιός. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τους ιθύνοντες, παρόλα αυτά ο λόγος δεν έχει γίνει γνωστός.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης με τον Ισίδωρο πιάνονται στα χέρια για την Ιουλία

Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος έφερε μεγάλη αναστάτωση στη Μάνη και στις ζωές συγκεκριμένων πρωταγωνιστών, καθώς είναι ένας αδίστακτος ρόλος που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα λεφτά και η καλοπέραση.

Ο λόγος για τον Θανάση ο οποίος επιστρέφει και δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται για τις συνέπειες των πράξεών του. Πίσω στη Μάνη θα γυρίσει για να κλείσει κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς, παρόλα αυτά δεν θα λείψουν τα επεισόδια. Η Αρετή είναι ένας πολύ έντονος χαρακτήρας, οπότε θα τρελαθεί με το που τον δει στο δρόμο και οι σκηνές που θα παρακολουθήσουμε θα είναι καθηλωτικές.

Η Γη της Ελιάς : Επιστρέφει ξανά στη Μάνη αλλά τον υποδύεται άλλος ηθοποιός

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή συλλαμβάνεται Ο Ισίδωρος κερδίζει τις εκλογές

Εκείνος μάλιστα θα είναι και ο λόγος – όπως γράφτηκε – που η Αρετή θα μπει στην φυλακή, αφού θα της κάνει καταγγελία με τον Κουράκο να φτάνει στα όρια του και να της περνά χειροπέδες. Βέβαια, θα ακολουθήσει δίκη στην οποία άγνωστο είναι ποιοι θα βρεθούν στο πλευρό της.

Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί στην Γη της Ελιάς τον Θανάση

Τον χαρακτήρα θα υποδυθεί ο Τόνυ Δημητρίου που θα αντικαταστήσει τον Αστέριο Πελτέκη.

Γεννήθηκε στο Λονδίνο, αλλά μεγάλωσε στη Λευκωσία από Κύπριο πατέρα, τον επίσης ηθοποιό Κώστα Δημητρίου, και Δανή μητέρα σύμφωνα με το youweekly.gr . Σε ηλικία 18 ετών, μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε με υποτροφία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έκτοτε, έχει διαρκή παρουσία στον χώρο του θεάματος.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά γίνεται βούκινο στην Μάνη

Τελευταίες του τηλεοπτικές συνεργασίες είναι: Χωρισμένα Παλικάρια, Έγκλημα και πάθος, Παντρεμένοι κι οι δυο , Λόγω τιμής, Σπίτι Είναι, 8 λέξεις, Παρουσιάστε και Τρία Μίλια.

Η Γη της Ελιάς : Επιστρέφει ξανά στη Μάνη αλλά τον υποδύεται άλλος ηθοποιός

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close