Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αθηνά γίνεται βούκινο στην Μάνη.

Δεν κοιτάτε την πάρτη σας λέω εγώ αφήστε τον να κάνει ότι θέλει…

Ο Γιώργης παρατηρεί την συμπεριφορά της Ιουλίας και αρχίζουν να του μπαίνουν υποψίες. Παρ’ όλα αυτά όμως δε δείχνει να προβληματίζεται ή να στεναχωριέται.

Το αντίθετο μάλιστα αφού ο αστυνόμος συναντάει την Ευτυχία και εξομολογούνται τα τρυφερά συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Όμως καταλήγουν και πάλι σε αδιέξοδο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται στη Μάνη για να χωρίσει Φίλιππο-Βασιλική

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος ετοιμοθάνατος-Η Ισμήνη προσεύχεται για το θαύμα

Παράλληλα, η Μαργαρίτα μαθαίνει απο την Ιουλία για το απομονωμένο σπίτι που νοίκιασε η Μυρτάλη και ανησυχεί μήπως η κοπέλα έχει βάλει σε εφαρμογή κάποιο σχέδιο εκδίκησης εναντίον του Αλέξη.

Αργότερα, η πρώτη συνοδεύει την Αθηνά στην ταβέρνα, όπου της περιμένει ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας. Η έξοδος τους γίνεται γνωστή και τα κουτσομπολιά στην κωμόπολη φουντώνουν για το τι μπορεί να τρέχει ανάμεσα τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θέλει να σκοτώσει τον Κίμωνα

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθήνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πότε πεθαίνει ο Δημοσθένης;

Από την άλλη ο Κίμωνας μετά την επιμονή του πατέρα του βγαίνει με την Μυρτάλη για φαγητό. Γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Αλέξη, ο οποίος έχει στηθεί έξω από το σπίτι της και την περιμένει.

Όταν εκείνη επιστρέφει της κάνει μεγάλη σκηνή και η Μυρτάλη τον διώχνει κακήν κακώς. Την επόμενη μέρα η Βασιλική έρχεται αντιμέτωπη με την Ειρήνη και ταράζεται όταν της λέει ότι η Αρετή έβαλε να κατηγορήσει τον Φίλιππο στην αστυνομία προκειμένου να τους χωρίσει οριστικά.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική φωτογραφίζεται χωρίς ρούχα και σκορπάει εγκεφαλικά – Εικόνες

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος δεσμός της Δήμητρας

Η πρώτη χωρίς να χάνει χρόνο πηγαίνει να βρει τη μητέρα της και έρχονται σε ακόμη μεγαλύτερη σύγκρουση. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το myTV, ο Γεράσιμος εκφράζει στην Μαργαρίτα τα συναισθήματά του και έρχονται πολύ πιο κοντά.

Μάλιστα οι δυο τους ονειρεύονται να ταξιδέψουν στα νορβηγικά φιόρδ. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Χάιδω καλεί την Ασπασία και, παρά τις αντιρρήσεις της την υποχρεώνει να προχωρήσει σε νέα τεστ DNA, προκειμένου να διαπιστώσουν αν η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέρφια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close