Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή-Ισίδωρος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αρετή συλλαμβάνεται και ο Ισίδωρος κερδίζει τις εκλογές.

Η Αρετή συλαμβχαχαχαχαχ

Η Αρετή ενημερώνεται για την επανεμφάνιση του Θανάση στην Μάνη και ταράζεται. Μάλιστα σε μία τυχαία συνάντηση που έχουν δεν διστάζει να πετάξει πέτρες, επειδή τον εμπιστεύτηκε και εκείνος την εκμεταλλεύτηκε οικονομικά και την απάτησε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος ετοιμοθάνατος-Η Ισμήνη προσεύχεται για το θαύμα

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θέλει να σκοτώσει τον Κίμωνα

Ο Θανάσης έχοντας ως μάρτυρα την Χρυσούλα καταθέτει μήνυση εναντίον της Αρετής για επιθέσεις εις βάρος του και η Δήμητρα αναγκάζεται να τη συλλάβει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πότε πεθαίνει ο Δημοσθένης;

Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης θέλει να φάει την περιουσία της Αρετής

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική φωτογραφίζεται χωρίς ρούχα και σκορπάει εγκεφαλικά – Εικόνες

Στη συνέχεια η γυναίκα οδηγείται στο δικαστήριο, όπου της ανακοινώνεται η ποινή της για εξύβρηση και σωματική βλάβη εναντίον του Θανάση. Παράλληλα η ημέρα των δημοτικών εκλογών φτάνει και όλοι τρέχουν στις κάλπες για να ψηφίσουν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος δεσμός της Δήμητρας

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή είσαι αχάριστη και κακιά γυναίκα

Οι εκλογές έχουν φέρει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα με αγωνία. Πολύ περισσότερο ο Ισίδωρος ο οποίος θέλει να δει πόσο τον εκτιμούν και τον εμπιστεύονται οι συμπολίτες του. Σύντομα, σύμφωνα με το περιοδικό myTV, λοιπόν, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα και ο Ισίδωρος Βρεττάκος αναδεικνύεται νικητής.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close