Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 226 , 227 , 228 , 229

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 226 , 227 , 228 , 229 .  Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 226  στις 27/06/2022

Επεισόδιο 226

Δευτέρα 

Η Αρετή, μετά την αποχώρηση του Στέφανου, μεγαλώνει με τον Στάθη, τη Βασιλική, ακόμα και με τη Χρυσούλα. Γυρεύει παρηγοριά στην Ασπασία, αλλά ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχτεί αλλά κλάματα. Ο Δημήτρης συνεχίζει τις απειλές στην Αθήνα, ενώ ο Κουράκος ενημερώνεται για τις ύποπτες επαφές του με τον Ανέστη.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο αγώνας του Μάνου και του Ισίδωρου για να πάρουν το παιδί

Ο Ιάκωβος ξεκίνα τους αποχαιρετισμούς, καθώς η μέρα της αποχώρησης του έχει φτάσει και ο Λυκούργος είναι απαρηγόρητος. Η Εύα αποφασίζει να χτίσει την οικοδομή στο Πόρτο Κάγιο, αλλά αρνείται να ξαναγυρίσει στον Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 227  στις 28/06/2022

Επεισόδιο 227

Τρίτη 

Οι ετοιμασίες για το γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής και την βάφτιση της Στέλλας βρίσκονται στην τελική ευθεία. Ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει την Μυρτάλη, αλλά εκείνη παραμένει ψυχρή απέναντί του.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική στρώνει το νυφικό κρεβάτι

Ο Στάθης μαθαίνει πως ο Δημοσθένης φλέρταρε την Άννα και πέφτει από τα σύννεφα. Ο Ισίδωρος πιέζει την Αντιγόνη κι εκείνη του αποκαλύπτει ότι η Μαρία μεσολάβησε για την υιοθεσία της μικρής Αγγελικής πριν από έξι χρόνια.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 228  στις 29/06/2022

Επεισόδιο 228

Τετάρτη 

Ο Στάθης, αμήχανος, ρώτα τον Δημοσθένη αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά την Άννα. Η Βασιλική στρώνει νυφικό κρεβάτι και όλοι περνούν για να της ευχηθούν.

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική συγχωρούν δακρυσμένοι τον Στέφανο

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος αφήνει πίσω πίκρα και πολλά ερωτηματικά

Ο Κωνσταντίνος κάνει άλλη μία νύξη στον Δημοσθένη, καθώς θέλει να αφήσει τις παρανομίες. Γρήγορα, όμως, καταλαβαίνει ότι αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 229  στις 30/06/2022

Επεισόδιο 229

Πέμπτη 

Η μεγάλη μέρα του γάμου ξημερώνει. Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή τρώγεται επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη.

Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι Φίλιππος και Βασιλική και στη ζωή;

Δείτε επίσης :Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 221 , 222 , 223 , 224, 225

Το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν σπίτια τους, προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει. Όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close