Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Ιάκωβο να αφήνει πίσω πίκρα και πολλά ερωτηματικά.

αααχ ΒΡΕ ΙΑΚΩΒΕ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΣ

Η Αρετή ξεσπά κατά δικαίων και άδικων μετά την αποχώρηση του Στέφανου. Μαλώνει με τον Στάθη, τη Βασιλική, ακόμα και με τη Χρυσούλα, που δεν την είχε προειδοποίηση γι’ αυτό.

Η μόνη που της μένει πια είναι η Ασπασία, στην οποία τρέχει για να βρει παρηγοριά αλλά ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει. Λοιπόν, σταμάτα τώρα, δεν πρόκειται να ανεχτώ αλλά κλάματα μέσα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έχει 6 μήνες ζωής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή φοβάται τον Δημοσθένη

Στο μεταξύ ο Δημήτρης συνεχίζει τις απειλές στην Αθηνά, ενώ ο Κουράκος ενημερώνεται για τις ύποπτες επαφές με τον Ανέστη: Αστυνόμε, ο Ανέστης έχει πολλά παρέδωσε με το Δημήτρη. Ήδη παρακολουθούμε κι αυτόν και οι κινήσεις τους είναι πολύ ιππότες, του λένε.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης σκορπά τον τρόμο στην Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το ανατρεπτικό φινάλε και το νέο συμβόλαιο θανάτου

Την ίδια ώρα ο Ιάκωβος ξεκίνα τους αποχαιρετισμούς, καθώς η ημέρα της αποχώρησης του έχει φτάσει. Ο Λυκούργος είναι ο πιο απαρηγόρητος όλων, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο καλύτερος του φίλος φεύγει και μάλιστα χωρίς να τον πείθουν οι λόγοι που τον κάνουν να πάει στην Ισπανία και μάλιστα για πάντα, ενώ μάτια η Χάιδω και με την Ισμήνη προσπαθούν να το φτιάξουν το κέφι.

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία μεταφέρεται αιμόφυρτη στο νοσοκομείο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δολοφόνος

Παράλληλα η Εύα αποφασίζει να μείνει μόνη τελικά στη Μάνη και μάλιστα χτίζει την οικοδομή στο Πόρτο Κάγιο. Ο Στάθης την πιέζει για μία αφορά ακόμα να τα ξαναβρούν: Εύα σου ‘χω ζητήσει χίλιες φορές συγγνώμη. Γιατί δεν θέλεις να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση μας; την παρακαλεί, αλλά εκείνη αρνείται να ξαναγυρίσει στον Στάθη παρ’ όλες τις πιέσεις του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close