Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 73, 74, 75, 76 ,77, 78, 79

Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 73, 74, 75, 76 ,77, 78, 79 . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

 

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 73  στις 14/11/2021

Επεισόδιο 73

Η Αρετή, ρωτά συνεχώς για την κατάσταση της υγείας της, αλλά ο γιατρός δεν μιλά ευθέως στην Αρετή για το τι πραγματικά συμβαίνει  και η οικογένεια της ,δεν ξέρει αν η Αρετή είναι έτοιμη να αντέξει την αλήθεια, για την πραγματική  κατάσταση της υγείας της.

Η Αθηνά, θα βάλει την Αναστασία να μεσολαβήσει, έτσι ώστε  να κάνουν το τραπέζι στον Ιάκωβο Βρεττάκο και  έτσι να γνωριστούν. Ο Στέφανος είναι ακόμη έξαλλος με τον πατέρα του, και λέει στον Στάθη,  να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι  τους, έτσι ώστε να ζήσει ανενόχλητος τον έρωτά του με την ερωμένη του την  Ιουλία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: O Αλέξης οδηγεί τη Mυρτάλη στην αυτοκτονία

Η Βασιλική θα παραιτηθεί από το ανθοπωλείο , έτσι ώστε να μπορεί να φροντίζει τη μητέρα της συνεχώς . Η Μυρτάλη με την Ισμήνη θα  υπογράψουν τα συμβόλαια και έτσι  ξεκινά η συνεργασία τους για την εταιρία καλλυντικών.

Η περιουσία του Ισίδωρου  θα απειληθεί  από την Αντιγόνη και έτσι ο Μάνος, παρολη την αρχική του έκπληξη, μόλις καταλαγιάζει ο θυμός του  ζητά από τον Ισίδωρο να του την μεταβιβάσει όλη όσο πιο σύντομα γίνεται. Ο Στάθης βουτηγμένος στις ενοχές για το ατύχημα της γυναίκας του, ζητά από την Ιουλία να χωρίσουν. Θα είναι οριστικός ο χωρισμός:

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 74 – 75  στις 15/11/2021

Επεισόδιο 74 – 75

O  Στάθης  και η Ιουλία είναι και οι δύο χάλια μετά τον χωρισμό τους. προσπαθούν. Η Αρετή συνεχίζει να παλεύει με το πρόβλημα υγείας της αλλά και με τις τύψεις της για τη συμμετοχή της στο τροχαίο.

Η Μυρτάλη θα  επισκεφτεί την Αρετή στο νοσοκομείο, αλλά η Αρετή θα συνεχίσει την ίδια και ακόμη χειρότερη σκληρή στάση απέναντί στην Μυρτάλη,  φέρνοντας τον Στέφανο σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Πως θα αντιδράσει;

Η Χάιδω θα βρει παρηγοριά στον Λυκούργο και θα του ζητήσει να την βοηθήσει. Πρέπει να πείσει τον Φίλιππο να γυρίσει πίσω. Αυτό προσπαθεί να κάνει και  η Μαργαρίτα, αλλά ο Φίλιππος δείχνει να έχει άλλα σχέδια.

Ο Ανέστης, θα πιαστεί  στα χέρια με τους μπράβους του Πότη, φέρνοντας την Ευτυχία για μια ακόμη φορά σε πολύ άβολη θέση. Η Ισμήνη θα έρθει κοντά με τον Κωνσταντίνο και θα περάσει, όμορφες στιγμές μαζί του. Ο Στάθης θα κατηγορήσει ευθέως την  Χάιδω για όλα τα δεινά που περνά η οικογένεια του και όλα δείχνουν πως ένας νέος κύκλος αίματος μόλις άνοιξε.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 76 – 77  στις 16/11/2021

Επεισόδιο 76 – 77

Απαγάγουν το μωρό της Ισμήνης και βουίζει όλη η Αρεόπολη. Η Ισμήνη υποψιάζεται ότι ο πρώην άντρας της, ο Σάββας, κρύβεται πίσω απο από αυτό, καθώς την είχε απειλήσει. Ο Κωνσταντίνος θα βρεθεί στο πλευρό της και θα αναλάβει, να ενισχύσει το έργο της αστυνομίας.  Αναθέτει στον Δημήτρη να ψάξει ι τον τρόπο, με τον οποίο φυγαδεύτηκε το μωρό από τη Μάνη.

Η Χάιδω  θα παρακαλέσει τον Λυκούργο να αναλάβει την υπεράσπιση του γιου της, ενώ ακόμη  παλεύει να καλύψει το κενό ανάμεσα σε αυτή  και τον γιο της, ο οποίος της δείχνει ξεκάθαρα πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της.

Ο Μάνος  θα έρθει σε ανοιχτή ρήξη με την Αντιγόνη και θα πιέσει τον Ισίδωρο για την περιουσία. Η Αθηνά θα πάει στο Σούνιο και θα μιλήσει στην Μαρία για τη νέα της γνωριμία με τον Ιάκωβο, χωρίς να γνωρίζει πως ο Ιάκωβος έχει αναθέσει σε ντετέκτιβ να ψάξει για το παρελθόν της.

Την ίδια ώρα ο Ισίδωρος προσπαθεί να πιέσει τον Ιάκωβο ναβρει ένα τρόπο έτσι ώστε η Ιουλία να έρθει κοντά με τον αστυνόμο Κουράκο, έτσι ώστε να σβηστεί η ρετσινιά  της αντροχωρίστρας  από την Ιουλια, που την απέκτησε από την παράνομη σχέση της με τον Στάθη.

Μια δυσάρεστη τροπή έρχεται για να ανατρέψει πολλά σχέδια…

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 78  στις 17/11/2021

Επεισόδιο 78

Ο Ισίδωρος δεν αισθάνεται καθόλου καλά και η Αντιγόνη, αν και συναισθηματικά φορτισμένη,  θα του δώσει τις πρώτες βοήθειες, ο οποίος θα μεταφερθεί εσπευσμένα, στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Ο Λυκούργος θα σταθεί δίπλα στον Φίλιππο τη στιγμή της απολογίας του.

Ο Κωνσταντίνος θα συνεχίσει τις προσπάθειες έτσι ώστε να εντοπίσει ποιος άρπαξε το παιδί τής Ισμήνης.  Τι θα ανακαλύψει; Η Αρετή θα βρεθεί  σε δίλημμα. Να προχωρήσει στην επικίνδυνη  επέμβαση που αν όλα πάνε καλά  θα τη βοηθήσει να ξαναπερπατήσει ή να μην τη κάνει; Τι θα αποφασίσει τελικά:

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 66, 67, 68, 69 ,70, 71, 72

Η Αθηνά θα περάσει χαλαρές στιγμές με τη Μαρία στο Σούνιο όμως όχι για πολύ καθώς μετά το τηλέφωνο της Αναστασίας, θα  γυρίσει άρον-άρον στην Αρεόπολη. Ο Στέφανος  θα πλησιάζει την Χάιδω και  θα της προτείνει να βάλουν ένα τέλος σε αυτο το μίσος γιατί στο τέλος δεν θα βγει σε κανέναν σε καλό.

Η Χάιδω εξοργίζεται και δίνει αρνητική απάντηση…  Τα πράγματα γίνονται  πολύ χειρότερα ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 79  στις 18/11/2021

Επεισόδιο 79

Ολη η οικογένεια Βρεττάκου, βρίσκεται στο πλευρό του Ισίδωρου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.  Είναι πολύ προβληματισμένος, καθώς η Αντιγόνη, παρόλα αυτά που έχουν γίνει μεταξύ τους,  ήταν  η αιτία που σώθηκε. Τι θα κάνει για αυτό:

Η Αρετή απαιτεί από τον Στάθη, να μάθει τα πάντα, σχετικά με τη σχέση του με την Ιουλία. Ο Στάθης θα της πει κάποια πράγματα, αλλά δεν θα της πει όλη την αλήθεια. Η Αρετή θα του ανακοινώσει πως θα συνεχίσουν να είναι μαζί, αλλά θα του βάλει κάποιους όρους. Πως θα αντιδράσει ο Στάθης;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: O Μάνος αλλάζει στρατόπεδο και υποστηρίζει τον πατέρα του στη διαθήκη

Η Χάιδω θα  επισκεφτεί τον Φίλιππο στη φυλακή  και ο Φιλίππος μόλις την δεί, θα την αντιμετωπίσει  πολύ εχθρικά. Η Αθηνά θα επισκεφτεί τον Ισίδωρο στο  νοσοκομείο, αλλά η συνάντησή τους  θα έχει πολύ  δυσάρεστη κατάληξη.

Ο αστυνόμος Κουράκος θα μπλοφάρει και έτσι θα ανακαλύψει πως ο βοηθός του είναι αυτός που διαρρέει τις  απόρρητες πληροφορίες. Η Ισμήνη θα πάρει ένα μήνυμα από τους απαγωγείς  του μωρού της που θα την κάνει να καταρρεύσει…. Είναι στη ζωή το μωρό της

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 80 , 81 , 82 , 83 , 84, 85

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close