Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μυρτάλη-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 171 , 172 , 173 , 174 , 175 , 176:   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…Λίγο πριν το τέλος!

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 171 στις 14/5/2023

Επεισόδιο 171

Κυριακή 

Η αναχώρηση της Αντιγόνης για το Λονδίνο έχει στοιχίσει πολύ στον Ισίδωρο και ο Μάνος με τη Μαρίνα κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για να του φτιάξουν την διάθεση.

Η Ισμήνη εξομολογείται στο Λυκούργο ότι σκοπεύει να αγοράσει το 80% της εταιρείας της Μυρτάλης μέσω δανείου αλλά τον ορκίζει να μην πει τίποτα σε κανέναν μέχρι η Μυρτάλη να της δώσει το πράσινο φως. Ο Λυκούργος βέβαια πιστεύει ότι ο Κωσταντίνος θα εκνευριστεί που δε ζήτησε από εκείνον  να την ενισχύσει οικονομικά.

Την ίδια ώρα ο Αλέξης πιέζει την Μυρτάλη να επενδύσουν στο εστιατόριο που σκοπεύουν να ανοίξουν αλλά εκείνη τον παραμυθιάζει ότι ακόμα δεν έχει ρευστό προκαλώντας την οργή του. Ο Πότης στήνει μία πλεκτάνη με την υποτιθέμενη κοπέλα που του προξενεύουν απ’ τη Σπάρτη για να κάνει την Άννα να ζηλέψει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 166 , 167 , 168 , 169 , 170 , 171

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με Κουράκο και Ευτυχία

Γνωρίζει λοιπόν την κοπέλα που θα υποδυθεί την σύντροφό του και λίγο αργότερα της συστήνει στην Άννα. Όμως εκείνη δεν δείχνει να ενδιαφέρεται. Η Ισμήνη μιλά στον Κωσταντίνο για την επένδυση που έκανε και η αντίδραση του δεν είναι και τόσο θετική.

Η Αντωνία και η Αλκμήνη καβγαδίζουν. Ο Αποστόλης έχει μια τάση λιποθυμίας και η Αφροδίτη η νέα αγροτική γιατρός σπεύδει στο ελαιοτριβείο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 172 στις 15/5/2023

Επεισόδιο 172

Δευτέρα 

Η Βασιλική προσπαθεί να ανεχτεί την παρουσία της Αρετή στη ζωή της. Της ζητάει όμως να μην κάνει υποδείξεις σχετικά με την ανατροφή του μωρού. Η Αρετή βέβαια δεν έχει αγαθές προθέσεις αφού για μια ακόμη φορά καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιό με σκοπό να διαβάλλει την Χάιδω και να ταράξει την ησυχία της οικογένειας.

Και δυστυχώς η Βασιλική πέφτει στην παγίδα της. Η Μυρτάλη τρομοκρατημένη αποφασίζει να μιλήσεις με ειλικρίνεια στην Μαργαρίτα γιατί πιστεύει πως είναι η μόνη που μπορεί να σταματήσει τον Αλέξη. Της ομολογεί ότι ο γιος της ζηλεύει πολύ την Θοδώρα και θέλει να της κάνει κακό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η ψωροπερηφάνια θα σε φάει- Αντί να εκτιμήσεις την πράξη της την σταύρωσες και την χώρισες!

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

Η Μαργαρίτα ταράζεται. Αντιλαμβάνεται ότι τόσο καιρό εθελοτυφλούσε και ότι ο Αλέξης μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος. Πρέπει να βρει ένα τρόπο να τον σταματήσει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 173 στις 16/5/2023

Επεισόδιο 173

Τρίτη 

Στο μεταξύ Ο Αλέξης βλέπει το αυτοκίνητο της Μυρτάλης παρκαρισμένο έξω απ’ το σπίτι της μητέρας του και εξαγριώνεται με τις μυστικές επαφές τους.

Η Άννα για να γνωρίσει καλύτερα την Δανάη την σύντροφό του Πότη, της κάνει μερικές ερωτήσεις. Στη προσπάθεια της να απαντήσει η κοπέλα κάνει απανωτές γκάφες οδηγώντας την Άννα στο συμπέρασμα ότι είναι χαζή.

Η Αρετή πηγαίνει στο καφενείο. Πέφτει πάνω στο Στάθη και την Εύα, οι οποίοι έχουν συναντηθεί εκεί τυχαία και φυσικά δε χάνει την ευκαιρία να τους βρίσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρελαίνεται

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το δραματικό παρελθόν του Αλέξη που τον οδήγησε στην τρέλα

Ο Μάνος κάνει μια τελευταία συζήτηση με την Μυρτάλη και της ζητάει επίμονα να μη φύγει. Ο Κωσταντίνος απαγορεύει στην Ισμήνη να καλέσει για φαγητό το Δημοσθένη και την Ασπασία, γεννώντας της ερωτηματικά.

Ταραγμένη όσο ποτέ η Μαργαρίτα εξομολογείται στην Αθηνά ότι πήρε την απόφαση να ζητήσει εισαγγελική εντολή για τον εγκλεισμό του Αλέξη σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Η Αθηνά της συμπαραστέκεται και της λέει ότι πήρε τη σωστή απόφαση.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 174 στις 18/5/2023

Επεισόδιο 174

Πέμπτη

 

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία αποδέχονται την πρόσκληση της Ισμήνης και πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι της. Ο Κωσταντίνος είναι έτοιμος να εκραγεί αφού αυτή η συνάντηση είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε. Παρόντες στο γεύμα είναι και ο Λυκούργος με την Χάιδω.

Η βραδιά κυλά μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα. Σύντομα σε κλίμα συγκίνησης η Μυρτάλη αποχαιρετά τον Ισίδωρο, τη Μαρίνα, το Μάνο και την Ιουλία αφού είναι έτοιμη να φύγει για την Ελβετία. Όλοι στεναχωριούνται, η ίδια ωστόσο, είναι τρομοκρατημένη από την συμπεριφορά του Αλέξη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: To τραγικό τέλος ενός αδίστακτου δολοφόνου

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: To τέλος της Εύας στη σειρά

Μέσα της διαισθάνεται ότι ίσως και να μην καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του. Η Αρετή συναντά στο δρόμο την Αλκμήνη με την Αντωνία, τους επιτίθεται πάλι αλλά αυτή τη φορά η Αντωνία της απαντά.

Αφόρητη πίεση από τα χρέη που συσσωρεύονται νιώθει η Εύα και είναι έτοιμη να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Βρίσκεται κυριολεκτικά στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού όμως ο Χρήστος για πρώτη φορά δείχνει να κουράζεται με αυτή την κατάσταση.

Έπειτα από πολλή σκέψη η Εύα αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση για δουλειά στο Ντουμπάι. Κανονίζει τις λεπτομέρειες της μετακόμισης της αλλά αποφεύγει να του το πει. Ο Αλέξης παγιδεύει την Θοδώρα και την βάζει στο αμάξι του ενώ η Μαργαρίτα, ζητά την βοήθεια του Λυκούργου προκειμένου να κλείσει τον Αλέξη σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ποιο θα είναι το τέλος της Μαργαρίτας στη Β’ σεζόν

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα ζητά εισαγγελική παρέμβαση για να κλείσει τον Αλέξη ψυχιατρείο

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 175  στις 19/5/2023

Επεισόδιο 175

Παρασκευή

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά συνειδητοποιούν πως η Θοδώρα βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο του Αλέξη και έτσι αποφασίζουν να μείνει στο σπίτι της Αθηνάς, μέχρι να προχωρήσει η εντολή εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο.

Ο Χρήστος βλέπει το ενοικιαστήριο έξω απ’ το σπίτι της Εύας και έτσι εκείνη αναγκάζεται να του ομολογήσει ότι σκοπεύει να φύγει στο Ντουμπάι. Ο Πότης και η Άννα οργανώνουν άλλη μία μουσική βραδιά. Αυτή τη φορά το παρόν δίνει και ο Λυκούργος ως τιμώμενο πρόσωπο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αναλυτικά τα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας εώς 05/05/23

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O Στάθης έξαλλος εξαφανίζεται

Την ίδια ώρα ο Αλέξης ανακαλύπτει πως η Μυρτάλη φεύγει για την Ελβετία και χάνει τα λογικά του. Ο Μάνος με τη Μαρίνα ετοιμάζονται να την πάνε στο αεροδρόμιο ενώ ο Αλέξης καραδοκεί με σκοπό να την σταματήσει.

Εισβάλει στο σπίτι αιφνιδιάζοντάς την Μυρτάλη η οποία κρατάει τη βαλίτσα της και είναι έτοιμη να φύγει. Αρχικά την παρακαλεί να μείνει αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μια πρόταση γάμου ταράζει τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μυρτάλη-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Κάποιος νοιάζεται για την Μαργαρίτα

Το μυαλό του θολώνει και της φέρεται βίαια. Η Μυρτάλη προσπαθεί να αντιδράσει και να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο Αλέξης όμως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει και μέσα σε απόλυτο παραλογισμό την σκοτώνει.

Το επεισόδιο 176 αναμένεται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 176 , 177 , 178 , 179 , 180

 Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close