Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ιουλία-

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 176 , 177 , 178 , 179 , 180 :   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Θα κλάψουν μανούλες…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 176  στις 22/5/2023

Επεισόδιο 176

Δευτέρα 

Σε κατάσταση αμόκ ο Αλέξης τηλεφωνεί στη μητέρα του και την ενημερώνει για τον φόνο της Μυρτάλης. Η Μαργαρίτα γεμίζει με ενοχές γιατί δεν κινήθηκε εγκαίρως για την άδεια εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο και στη συνέχεια δέχεται απανωτά χτυπήματα καθώς ο Αλέξης ομολογεί στον Κουράκο όλους τους φόνους που έχει διαπράξει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 171 , 172 , 173 , 174 , 175 , 176

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το άγριο φονικό

Συνειδητοποιώντας ότι ο γιος είναι κατά συρροή δολοφόνος καταρρέει. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και η Μαρίνα με την Ιουλία. Η Μαρίνα κατηγορεί τον εαυτό της γιατί ήξερε όσα είχε κάνει ο Αλέξης στην Μυρτάλη και δεν την πίεσε να τον χωρίσει ενώ η Ιουλία νιώθει άσχημα που απομακρύνθηκε από κοντά της ενώ ουσιαστικά την είχε σαν κόρη της.

Στο χωριό οι κάτοικοι έχουν μείνει άναυδοι από τις εξελίξεις. Ο Λυκούργος ξεκαθαρίζει στη Χάιδω πως θα αρνηθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του Αλέξη σε περίπτωση που του το ζητήσει η Μαργαρίτα. Ο Στάθης που αγαπάει βαθιά την Ιουλία παραμερίζει εγωισμούς και της τηλεφωνεί για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του.

Η ζεστασιά και η αγάπη του πλημμυρίζουν την διαλυμένη Ιουλία που αδυνατεί να διαχειριστεί το χαμό της ανιψιάς της. Ο Στάθης ενημερώνει τον Στέφανο για το θάνατο της Μυρτάλης κι αυτός επιστρέφει για λίγες μέρες στην Αρεόπολη θέλοντας να παραστεί στην κηδεία της.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 177  στις 23/5/2023

Επεισόδιο 177

Τρίτη 

 

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία εκδικείται την Μαργαρίτα για τον θάνατο της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αρχαία τραγωδία στην κηδεία της Μυρτάλης

Η Μαργαρίτα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Ο Αλέξης οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα προκειμένω να απολογηθεί για τα αποτρόπαια εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Η Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους ότι πριν από ένα χρόνο ο Αλέξης είχε απαγάγει την Μυρτάλη και η Μαργαρίτα της είχε ζητήσει να το κρατήσει κρυφό. Αργότερα η Ιουλία πηγαίνει έξαλλη στο σπίτι της Μαργαρίτας και της ζητάει το λόγο για αυτή την συγκάλυψη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 178  στις 24/5/2023

Επεισόδιο 178

Τετάρτη 

Η Μαρίνα συγκινείται όταν ο Ισίδωρος της χαρίζει το οικογενειακό δαχτυλίδι της Μυρτάλης. Η ημέρα της κηδείας φτάνει. Όλοι παρευρίσκονται στην νεκρώσιμη ακολουθία εκτός από την Μαργαρίτα η οποία θεωρεί πως θα ήταν προκλητικό να παραστεί. Θα αποδώσει όμως φόρο τιμής στην Μυρτάλη όταν η πομπή εγκαταλείψει το νεκροταφείο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης νεκρός μετά τα σκληρά λόγια της μητέρας του

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης εκτός εαυτού – Μίλα θα σε σκοτώσω

Την ίδια ώρα ο Αλέξης εξομολογείται στον Κουράκο πως το όπλο της η Μυρτάλη το είχε προμηθευτεί από το Δημοσθένη, γεγονός που παραξενεύει πολύ την Δήμητρα η οποία αποφασίζει να το ερευνήσει. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται το γιο της στο κρατητήριο. Αυτά που θα του πει, μέσα στην παραφροσύνη του, κομματιάζουν την ψυχή του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 179  στις 25/5/2023

Επεισόδιο 179

Πέμπτη 

Μετά απ’ αυτό ο Αλέξης συνειδητοποιώντας τι έχει κάνει και βουτηγμένος στις ενοχές αυτοκτονεί. Η είδηση του θανάτου του πέφτει σαν κεραυνός στη Μάνη και διχάζει τις οικογένειές.

Η Μαρίνα εξακολουθεί να βιώνει πολύ τραγικά το χαμό της φίλης της και ο Ισίδωρος με το Μάνο κάνουν ότι μπορούν για να την παρηγορήσουν, καθώς ανησυχούν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι τα ξαναβρίσκουν Στάθης και Ιουλία

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Χάιδω-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ανατροπές και μεγάλες αποκαλύψεις

Ο Κουράκος λέει στη Δήμητρα ότι είναι κι αυτός πεπεισμένος για τον ύποπτο ρόλο του Δημοσθένη. Στο μεταξύ από μια κουβέντα της Αρετής, ο Στέφανος καταλαβαίνει πως η μητέρα του δεν έχει συγχωρέσει στα αλήθεια τον Φίλιππο και έχει κάτι άλλο στο μυαλό της, οπότε προειδοποιεί την αδερφή του να έχει το νου της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θες να αλλάξω; Εγώ δεν προσπαθώ να σε αλλάξω όπως βλέπεις

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ιουλία-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο μεγάλος θρήνος

Η Βασιλική λοιπόν αρχίζει να υποψιάζεται τις υποτιθέμενες προσπάθειες συμφιλίωσης της Αρετής, ενώ εκείνη συνεχίζει τα μάγια με τη βοήθεια της Χρυσούλας.Η Μαργαρίτα πηγαίνει στον Ισίδωρο και υπό το βάρος των ενόχων της υποβάλει την παραίτησή της.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 180  στις 26/5/2023

Επεισόδιο 180

Παρασκευή 

Ο Στέφανος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της Μυρτάλης και οι αναμνήσεις τον κατακλύζουν.

Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Αθηνά δε συμφωνούν με την παραίτηση της Μαργαρίτας και αναλαμβάνουν να ηρεμήσουν την Ιουλία η οποία εξοργισμένη προσπαθεί να την απομακρύνει από την επιχείρηση τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος κάνει κατά λάθος την μοιραία αποκάλυψη στον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πότε τελειώνει για Καλοκαίρι;

Η Μαργαρίτα νιώθει άβολα απ’ τη στάση των συγχωριανών της και σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Μάνη. Η Αθηνά της συμπαραστέκεται σε όλα σαν αδερφή και την συνοδεύει στην καύση του σορού του Αλέξη. Ο Ισίδωρος παραχωρεί στην Ισμήνη το υπόλοιπο 20% της εταιρείας της Μυρτάλης ενώ ο Ορέστης γνωρίζει τη Δήμητρα στο καφενείο.

 

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανες – Για σένα κάθομαι και να με σταυρώσουν

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Βασιλική-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Aυτό που έκανες μου θύμισε ένα κομμάτι του εαυτού σου που λατρεύω

Η βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται τις υποτιθέμενες προσπάθειες της Αρετής ενώ εκεινη συνεχίζει τα μάγια με την βοήθεια της Χρυσούλας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186

 Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close