Η Γη της Ελιάς : Πατέρας ο Στέφανος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Στέφανο να γίνεται πατέρας  

Α ωραία πράγματα καλέ…. Αρετή καλώς τα δέχτηκες καλέεεεεε

Η δεύτερη σεζόν της Γης της Ελιάς βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα πριν από μερικές ώρες, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer. Αυτό ωστόσο που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι στα νέα επεισόδια θα έχουμε και μία εγκυμοσύνη.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Μάνος και η Μαρίνα θα παντρευτούν στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου ενώ θα αποφασίσουν να υιοθετήσουν την μικρή Αγγελική, επομένως η εγκυμοσύνη δε θα έρθει από εκεί.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Τα νέα πρόσωπα του Β Κύκλου- Αναλυτικά οι ρόλοι

Παιδί δεν πρόκειται να κάνουν ούτε η Ιουλία με τον Κουράκο, μιας και αποφάσισαν πως δεν θέλουν, ενώ πρόκειται και να χωρίσουν .

Η Γη της Ελιάς : Πατέρας ο Στέφανος

Η εγκυμοσύνη στη Γη της Ελιάς

Ο χαρακτήρας που θα κάνει τελικά παιδάκι δε θα είναι άλλος από αυτός της Ελένης. Μπορεί η Ιζαμπέλλα Φούλοπ να ανακοίνωσε πως ο ρόλος της στη Γη της Ελιάς τελείωσε , ωστόσο στην πραγματικότητα η σειρά θα «ταξιδέψει» στην Ισπανία, εκεί όπου έχει μετακομίσει ο Στέφανος με την Ελένη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Μαρία μετά την φυλάκιση της Αθηνάς

Λίγο πριν φύγουν οριστικά από τη Μάνη, της έκανε πρόταση γάμου και όπως όλα δείχνουν περιμένουν και το πρώτο τους παιδάκι. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από μία ανάρτηση που έκανε η Ιζαμπέλλα Φούλοπ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Γη της Ελιάς : Πατέρας ο Στέφανος

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Ανδρέα Γεωργίου να παίζει στις σειρές που σκηνοθετεί, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί στη Γη της Ελιάς. Το κοινό αναρωτήθηκε αν πρόκειται να τον δούμε σε κάποιο ρόλο, ενώ πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως θα έχει μία θέση στο καστ στην δεύτερη σεζόν.

Δείτε επίσης :Η Γη της Ελιάς: Γρίφος το κλειδί που κρατάει στα χέρια του ο Ιάκωβος

Μάλιστα, είχε ακουστεί έντονα σύμφωνα με το tv-24.gr πως ο σκηνοθέτης της σειράς θα ενσαρκώσει τον γιο του Δημοσθένη, δηλαδή του Κούλλη Νικολάου.

Η Γη της Ελιάς : Πατέρας ο Στέφανος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει επιλέξει να μην παίξει στη Γη της Ελιάς και να παραμείνει μόνο στον ρόλο του σκηνοθέτη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως από τη νέα σεζόν δε θα δούμε νέους χαρακτήρες να μπαίνουν στη σειρά και να ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα (δείτε εδώ ποια τραγουδίστρια θα παίξει στη Γη της Ελιάς).

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close