Η Γη της Ελιάς: H Άννα νονά στο παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι χαρμόσυνες καθώς η  Άννα νονά στο παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου  

Γεννητούρια θα έχουμε σε λίγο καιρό στην Γη της Ελιάς καθώς η Βασιλική και ο Φίλιππος ετοιμάζονται να φέρουν στο κόσμο το παιδί τους. Το αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού περιμένει με αγωνία αυτή την στιγμή που θα τους ενώσει περισσότερο. Νονά του παιδιού όπως θα δούμε θα είναι η Άννα στην Γη της Ελιάς. Πως θα προκύψει η κουμπαριά με το ζευγάρι;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ο Ιάκωβος διώχνει το Δημήτρη με τις κλωτσιές

Η Γη της Ελιάς: H Άννα νονά στο παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Άννα βαφτίζει το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου

Μπορεί η σχέση της Βασιλικής με την κολλητή της φίλη, Άννα, να δοκιμάστηκε το τελευταίο καιρό καθώς η ίδια της η φίλη την έκαψε στον πατέρα της με την ομολογία της που αφορούσε τον γάμο της με τον Φίλιππο, η Βασιλική όμως θα την συγχωρέσει καθώς γνωρίζονται από μικρά κορίτσια και θα της προτείνει να βαφτίσει το παιδί που περιμένει.

Η Άννα φυσικά θα δεχτεί την πρότασή της και την επόμενη κιόλας στιγμή η Βασιλική με τον Φίλιππο θα επιστρέψουν στην Μάνη και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι της Χάιδως. Το ζευγάρι σύμφωνα με το youfly.com  ανυπομονεί για τον ερχομό του παιδιού τους και οι ετοιμασίες για την γέννα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω επιστρέφει και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Γη της Ελιάς: H Άννα νονά στο παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος τα βρίσκει με τον Φίλιππο

Ο Φίλιππος και η Βασιλική χτίζουν την νέα τους ζωή στην Μάνη με την Βασιλική να παραμένει κρυμμένη από τους γονείς της, άσχετα που πλέον ζει μια ανάσα από δίπλα τους. Όποτε, όλα βαίνουν καλώς για την Βασιλική και τον Φίλιππο στην σειρά Η Γη της Ελιάς καθώς εκτός από την κουμπαριά τους με την Άννα, μια νέα καθημερινότητα ξεκινά για το ζευγάρι με αρχή την επιστροφή τους στην Μάνη αλλά και την γέννηση του παιδιού τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close