Η Γη της Ελιάς : Ποιος έκλεψε τον θησαυρό των Βρεττάκων;

Η Γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές και εμείς θα απαντήσουμε στο ερώτημα Ποιος έκλεψε τον θησαυρό των Βρεττάκων;

Ο Μάνος στο στόχαστρο των Βρεττάκων….Πιστεύουν πως έκλεψε τον θησαυρό!

Γεμάτη αγωνία, ένταση και αποκαλύψεις είναι τα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του mega σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV, οι Βρεττάκοι δεν μπορούν να ξεχάσουν το θέμα του θησαυρού και βάζουν στο στόχαστρο τους τον Μάνο. Παράλληλα, η Αθηνά αποκαλύπτει πώς ο Δημήτρης ήταν εραστής της…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον Γάμο Ιουλίας – Κουράκου

Η-γη της ελιάς-ποιος-έκλεψε-τον-θησαυρό-των-Βρεττάκων-

Η οικογένεια Βρεττάκου μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη, βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο των εξελίξεων. Τόσο με τις μεταξύ τους σχέσεις όσο και με τα συμφέροντα που διακυβεύονται από διάφορα γεγονότα.

Πρόσφατα, λοιπόν, είδαμε τον Ιάκωβο, την Ιουλία, την Μυρτάλη και τον Μάνο, εκτός του Ισίδωρου, να πηγαίνουν στο σημείο που έδειχνε ο χάρτης και να έρχονται αντιμέτωποι με μία μεγάλη έκπληξη, καθώς διαπίστωσαν πως ο κρυμμένος θησαυρός έχει εξαφανιστεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράς

Η-γη της ελιάς-ποιος-έκλεψε-τον-θησαυρό-των-Βρεττάκων-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137 

Έκτοτε όλοι είναι ύποπτοι και οι ισορροπίες διαταράσσονται. Στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς οι Βρεττάκοι σταματούν να ανταλλάσσουν κατηγορίες ο ένας στον άλλον και συγκεντρώνονται στο σπίτι του Ισίδωρου.

Η συγκεκριμένη συγκέντρωση γίνεται για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια του άντρα και εκεί βρίσκεται και η Αντιγόνη. Ο μόνος που λείπει είναι ο γιος του, ο Μάνος. Ο Τελευταίος δεν μπορεί να αποδεχθεί την ετεροθαλή αδελφή του και την απορρίπτει με κάθε τρόπο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μετά το γάμο η Ιουλία και ο Στάθης ξανά μαζί

Μερικές ημέρες μετά, ο Ισίδωρος αποφασίζει να επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα του κλεμμένου θησαυρού και όλες οι υποψίες του πλέον πέφτουν πάνω στο γιο του, τον Μάνο, και όχι στον Ιάκωβο. Και αυτό γιατί ο νεαρός κρατάει μία διαφορετική στάση και συμπεριφορά απέναντι σε εκείνον αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Έτσι αποφασίζει να του κάνει ακόμα μία συζήτηση. Τον ρωτάει ευθέως αν είναι αυτός που έκλεψε τον θησαυρό, για να τον εκδικηθεί για όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους. Ο Μάνος, όμως, δίνει τελεσίγραφο στον Ισίδωρο λέγοντας του πως δεν θα ανεχτεί καμία άλλη κατηγορία και προσβολή σχετικά με αυτό το θέμα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Και άλλος θάνατος στην Αρεόπολη

Η-γη της ελιάς-ποιος-έκλεψε-τον-θησαυρό-των-Βρεττάκων-

Για όλα αυτά ενημερώνεται ο Ιάκωβος και κάνει μία κίνηση ματ. Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον Ισίδωρο, ώστε να μη διαταραχθεί κι άλλο η σχέση του με τον Μάνο, ενώ παράλληλα πείθει, πλαγίως, τη Μαρίνα να αναβάλει το γάμο της μαζί του μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ερωτεύεται άλλον και χωρίζει οριστικά

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος καλεί τον Γιώργη, με την ιδιότητα του αστυνόμου, στο σπίτι του και τον ρωτάει τι ξέρει για την εξαφάνιση του θησαυρού, με την απάντηση που παίρνει, όμως, να μην τον καλύπτει. Αργότερα, ο Ισίδωρος καλεί και πάλι σε συγκέντρωση την οικογένεια και παρουσιάζει κάποια στοιχεία υποψίες που έχει εναντίον του Μάνου.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά εξομολογείται στον Ιακωβο τα κρυφά μυστικά της

Ποιος έκλεψε τον θησαυρό των Βρεττάκων;

Έτσι και τα υπόλοιπα μέλη τον βάζουν στο στόχαστρο. Βέβαια, αν τελικά είναι ο Μάνος αυτός που έκλεψε το θησαυρό από την οικογένεια του είναι κάτι που θα το μάθουμε πολύ σύντομα γιατί μην ξεχνάτε πως η Ιουλία και ο Γιώργης είχαν κάνει μία παρανομία που αργότερα την εξομολογήθηκαν στον Ιάκωβο. Μηπως τελικά αυτή η παρανομία είναι  η αρπαγή του θησαυρού; Θα δούμε σε λίγες ημέρες.

 

Close