Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως το τέλος των πρωταγωνιστών.

Αχ αυτό δεν είναι και το καλύτερο που θα δούμε…

Εδώ θα διαβάσετε ποιο θα είναι το ανατρεπτικό τέλος των πρωταγωνιστών, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ώστε με μεγαλύτερη αγωνία να μπουν στο β’ μισό της σεζόν, από τα μέσα του νέου έτους!

Η απόλυτη καταστροφή

Κακό η μάλλον ανάλογο με τη συμπεριφορά της θα είναι το τέλος της Μυρτάλης. Η Μυρτάλη καταστρέφεται και χάνει την πλειοψηφία στην εταιρεία των Βρεττάκων. Τον έλεγχο παίρνει και πάλι ο Ισίδωρος. Αλλά πώς θα γίνει αυτό;

Η Μυρτάλη θα συμφωνήσει να πάρει χρήματα από τον Δημοσθένη για να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ώστε να πετάξει έξω του υπόλοιπoυs. Ο Δημοσθένης της δίνει τα χρήματα για να τη βάλει στο χέρι όταν δεν θα μπορεί να του τα δώσει κι έτσι να της πάρει τις μετοχές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ιουλία και εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Η ανατροπή με τον 3ο κύκλο της σειράς

Ο Ισίδωρος όμως μαθαίνει τι έχει γίνει πίσω από την πλάτη του και κάνει την κίνηση-ματ. Χωρίς να φαίνεται, καλύπτει τα χρήματα και παίρνει αυτός τις μετοχές.

Έτσι γίνεται και πάλι ο πιο δυνατός στην επιχείρηση και πετάει τη Μυρτάλη από τον «θρόνο» της. Στο μεταξύ στα αισθηματικά της έχει γίνει ζευγάρι κανονικό με τον Αλέξη, αλλά φοβούμενη τις αντιδράσεις, έχει συμφωνήσει και με τον ίδιο να κρατήσουν τον δεσμό τους κρυφό.

Νέα αγάπη γεννιέται

Η Εύα είναι ένας χαρακτήρας ανοιχτός. Όπως είπε και στον Στάθη, όταν αφήνει πίσω της κάτι, το αφήνει για πάντα. Ήδη έχουμε δει ότι κάνει μεγάλες προσπάθειες να τον ξεπεράσει και φαίνεται ότι τα καταφέρνει καλά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Αλέξη και της Μυρτάλης

Η-Γη-της-Ελιάς-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Για αυτό δεν κάνει σχέση η Ευτυχία με τον Κουράκο

Μάλιστα έχουμε δει ότι έχει αρχίσει να κάνει παρέα με τον Χρήστο και ότι η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι ερωτικά ηλεκτρισμένη και έτσι θα γίνει. Η Εύα με τον Χρήστο θα γίνουν κι επίσημα ζευγάρι, μοιράζοντας σε κάποιους χαρά και σε κάποιους άλλους εγκεφαλικά.

Με το δίκιο για το καλό του παιδιού

Η ιστορία που μας έχει συγκλονίσει όλους είναι αυτή της μικρής Αγγελικής και η εμφάνιση του βιολογικού της πατέρα, του Σωκράτη.

Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που ο Σωκράτης έχει μπει για τα καλό στη ζωή του μικρού παιδιού, δημιουργώντας φόβους στην οικογένεια Βρεττάκου για το γεγονός όχι μόνο ότι μπήκε με το έτσι θέλω στη ζωή της Αγγελικής, αλλά και ότι μπορεί να τους την πάρει, με όποιο κόστος.

Ωστόσο τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο ομαλά από ό,τι περιμέναμε. Η Αντιγόνη είναι αυτή που θα βάλει φρένο στον Σωκράτη. Αυτή θα του εξηγήσει τι έχει συμβεί στη ζωή της, αλλά και τη ζωή αυτού του αθώου παιδιού.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα θα ξαναγίνει Ράινα

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη θέλει να πάρει το παιδί της από τον Μάνο και την Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος συγκλονίζεται με όσα μαθαίνει

Ο Σωκράτης θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να ανατρέψει τη στρωμένη ζωή της Αγγελικούλας. Αρχίζει να πιστεύει κι αυτός ότι δεν πρέπει το κοριτσάκι να ταραχτεί για άλλη μια φορά.

Έτσι αποφασίζει με τη βοήθεια και μιας παιδοψυχολόγου να χειριστεί διαφορετικά το ζήτημα της Αγγελικής. Τελικά η Αγγελική μένει στους Βρεττάκους και όλοι μαζί κάνουν μια συμφωνία για το καλό του παιδιού.

Έντονες οικογενειακές ιστορίες

Θα δούμε σύντομα την «εισβολή» της ατίθασης κόρης του Δημοσθένη, Ειρήνης στη Μάνη και στην οικογένεια, αλλά λίγο πριν το τέλος θα δούμε τον ερχομό του γιου του, του Κίμωνα. Ο Κίμωνας είναι ένα όμορφο αγόρι γύρω στα 26 και είναι ακριβώς το αντίθετο από την αδελφή του. Φυσικά η Ασπασία του έχει αδυναμία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αίσιο τέλος με την μικρή Αγγελική

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο γιος του Δημοσθενη είναι το αντίθετο από αυτόν

Είναι ο γιος της, το πρώτο της παιδί και του το δείχνει συνέχεια, δημιουργώντας προβλήματα. Ο Κίμωνας είναι καλός, δουλευταράς και τίμιος, που δεν έχει ιδέα για το τι κάνει ο πατέρας του. Τι θα γίνει όμως όταν αρχίσει να καταλαβαίνει; Και ποιας κοπέλας θα κλέψει την καρδιά;

Απιστία και διαζύγιο

Εδώ πρόκειται να συμβούν συγκλονιστικά πράγματα. Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος να μη συνεχίσει πια είναι με την Ιουλία και όχι μόνο επειδή το μυαλό του και η καρδιά του είναι στην Ευτυχία, σύμφωνα με το gossip, αλλά και γιατί ξέρει ότι η Ιουλία τον κοροϊδεύει. Ξέρει ότι η Ιουλία θέλει τον Στάθη και κανέναν άλλον και αυτή την κοροϊδία δεν μπορεί άλλο να την ανεχτεί. Έτσι αποφασίζει να της στήσει μια παγίδα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καταστρέφει την Μυρτάλη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά προτρέπει την Ιουλία να χωρίσει με Κουράκο και να τα ξαναβρεί με τον Στάθη

Της λέει ότι πρόκειται να φύγει από τη Μάνη για μια-δυο μέρες και να πάει στην Αθήνα στα κεντρικά της αστυνομίας για δουλειά της υπηρεσίας. Ωστόσο ο Κουράκος μπλοφάρει για να δει τι θα κάνει η Ιουλία. Και είχε δίκιο. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για να περάσουν όλο το βράδυ μαζί. Ο Γιώργης μπαίνει την κατάλληλη ώρα και τους πιάνει στο κρεβάτι. Η Ιουλία πέφτει στην παγίδα που της έστησε και φυσικά χωρίζουν. Αυτή τη φορά κανονικό με διαζύγιο!

Έρωτας μέσα στη σκιά

Ελεύθερος πλέον ο Γιώργης θα τρέξει στην αγκαλιά της αγαπημένης του. Η Ευτυχία φυσικά χαίρεται αλλά και από την άλλη φοβάται. Φοβάται δύο πράγματα: Τι θα πει ο κόσμος και ότι μπορεί να την κατηγορήσουν πως «έκλεψε» τον Κουράκο από την Ιουλία, ότι δηλαδή αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική γίνονται γονείς για δεύτερη φορά

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης στήνει παγίδα σε Ιουλία Στάθη και τους πιάνει μαζί στο κρεβάτι

Επίσης αυτό που τρέμει είναι ότι δεν έχει πει την αλήθεια στον Γιώργη για τη δολοφονία του Ανέστη. Η κοπέλα αυτό θα φέρνει βαρέως στη σχέση της με τον Γιώργη και κάποια στιγμή αργότερα θα λυγίσει και θα του πει την αλήθεια, ρισκάροντας τα πάντα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close