Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αντιγόνη θέλει να πάρει το παιδί της από τον Μάνο και την Μαρίνα.

Αντιγόνη τι έγινε μάτια μου είδες ότι είναι να την πάρουν άλλοι και σε πήρε ο πόνος τώρα;


Πέρασαν από σαράντα κύματα, αλλά τώρα είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ, με τις… ευλογίες του Ισίδωρου, που εγκρίνει πια τη Μαρίνα για νύφη του!

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου ο Μάνος εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του πως έχει ένα σχέδιο για τη μικρή Αγγελική, προκειμένου να την απομακρύνουν από το ίδρυμα: να την υιοθετήσουν ο ίδιος με τη Μαρίνα!

Η-Γη-της-Ελιάς-Μάνος-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Ο Ισίδωρος συγκινήθηκε πολύ με τη στάση του γιου του και ένιωσε ανακούφιση. Το θέμα είναι βέβαια αν θα δεχτεί την επιθυμία του Μάνου η Μαρίνα… Γιατί πριν από λίγο καιρό πέρασαν μία σοβαρή κρίση, όταν εκείνος την πίεζε αφόρητα να κάνουν παιδί, ενώ η ίδια δεν αισθανόταν έτοιμη να προχωρήσει σε μία τέτοια απόφαση ζωής.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η δεσμοφύλακας φτάνει την Αθηνά μέχρι τον θάνατο

Σίγουρα λοιπόν στην αρχή αιφνιδιαστεί. Όλα όμως δείχνουν πως θα καμφθούν οι αντιστάσεις της, καθώς και εκείνη λάτρεψε τη μικρούλα μόλις τη γνώρισε. Κανείς δεν ξέρει, από την άλλη, πως θα αντιδράσει απέναντι σε αυτήν την προοπτική η Αντιγόνη, που είναι και η βιολογική μητέρα του παιδιού.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης παίρνει πάνω του τον φόνο

γιατί αν πάρουν την Αγγελική του Μαρίνα θα βρίσκεται διαρκώς κοντά της γεγονός που θα προκαλέσει έντονη συναισθηματική φόρτιση… Η Αντιγόνη θα θελήσει το παιδί της πίσω και αυτό θα φέρει πολλές πολλές εξελίξεις.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close