Η Γη της Ελιάς: Η δεσμοφύλακας φτάνει την Αθηνά μέχρι τον θάνατο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως η δεσμοφύλακας φτάνει την Αθηνά μέχρι τον θάνατο.

Αφήστε ήσυχη της Queen μας ρε… Αυτήν βρήκατε;

Συγκλονιστικός θα είναι ο πρώτος και ο δεύτερος κύκλος της γης της ελιάς, με την Αθήνα να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της Γης της Ελιάς, είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά.

Ο λόγος για την Αθηνά, την οποία ο Κουράκος την συνέλαβε δίχως δεύτερη σκέψη για τον φόνο του Δημήτρη. Όσο και αν εκείνη σπάραζε και ούρλιαζε όταν της φόρεσαν χειροπέδες λέγοντας πως δεν σκότωσε τον νεαρό, όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μίλτος Χαρόβας εισβάλει στην σειρά Με ρόλο έκπληξη

Την ώρα που όλη η Μάνη μαθαίνει πως εκείνη και ο Δημήτρης ήταν εραστές, εκείνη καταρρέει μέσα στο κελί της, Είμαι αθώα, πρέπει να με πιστέψετε, λέει ξανά και ξανά, όμως οι άπαντες της έχουν γυρίσει την πλάτη. Η κατάσταση δεν αργεί να βγει εκτός ελέγχου, με την ίδια να καταβάλλει μάταια κάθε δυνατή προσπάθεια να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Οι… εκπλήξεις για την Αθηνά δεν έχουν τέλος, καθώς ενώ βρίσκεται στο κελί της, όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, θα συναντήσει μία περίεργη γυναίκα που κουβαλάει τα δικά της μυστικά και η οποία θα επηρεάσει σημαντικά την καθημερινότητά της.

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δολοφόνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης παίρνει πάνω του τον φόνο

Πρόκειται για μία κακιά αδίστακτη επιτηρήτρια, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα την υποδυθεί η γνωστή τραγουδίστρια Eλπίδα, που αποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου να πάρει μέρος στη σειρά.

H γυναίκα που υποδύεται θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να μετατρέψει τη ζωή της Αθηνάς σε κόλαση, προκαλώντας ανείπωτο πόνο στη φυλακή. Οι δύο γυναίκες θα συνδεθούν με έναν τρόπο περίεργο εκτοξεύοντας τον ανταγωνισμό στα ύψη. Όσον αφορά πάντως την επιτηρήτρια θα εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις στην Γη της Ελιάς, φέρνοντας τα πάνω-κάτω.

Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φέρνει την καταστροφή στο Β κύκλο

Αξίζει να αναφέρουμε πως μπορεί η σειρά να έριξε αυλαία, όμως τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο συνεχίζονται πυρετωδώς προκειμένου η παραγωγή να έχει στη διάθεσή της μέχρι τον Αύγουστο έναν σημαντικό αριθμό από στοκ επεισοδίων.

Η-Γη-της-Ελιάς-Δεσμοφύλακας-Ελπίδα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό το νέο ζευγάρι θα πυροδοτήσει όλες τις εξελίξεις

Μάλιστα η Ελπίδα τις μέρες αυτές βρίσκεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα και όσοι την ξέρουν αναφέρουν πως είναι ενθουσιασμένη. Συνδέεται με μία φιλία χρόνων τόσο με τον Ανδρέα Γεωργίου όσο και με τον Κούλη Νικολάου, γι’ αυτό και είπα αμέσως το ναι, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, δηλώνει χαρακτηριστικά πρόσωπο από την παραγωγή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close