Η-Γη-της-Ελιάς-Αποστόλης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Αποστόλη να παίρνει πάνω του τον φόνο.

Κάνει ότι κάνει ο Αποστόλης και η Ευτυχία ακάθεκτη έτσι;

Η Ευτυχία σκότωσε με μαχαίρι τον Ανέστη που προσπαθούσε να την βιάσει. Πήρε τηλέφωνο αμέσως την Άννα για να ζητήσει βοήθεια και αντί οι 2 κοπέλες να ειδοποιήσουν την αστυνομία αποφάσισαν να πετάξουν το νεκρό σώμα στο βουνό, να το καλύψουν πρόχειρα με κλαδιά και να κάψουν κάποια από τα αποδεικτικά στοιχεία.

Ήταν όμως αυτά αρκετά για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ή ο Ανέστης θα εξακολουθεί να κάνει τη ζωή της Ευτυχίας δύσκολη ακόμη και νεκρός;

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία φοβάται για τη ζωή του Αποστόλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φέρνει την καταστροφή στο Β κύκλο

Στα νέα επεισόδια της σειράς η Ευτυχία θα είναι τραγική φιγούρα, με τον Άρη να παλεύει διαρκώς να την ηρεμήσει. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει στην ηρωίδα. Όλοι νομίζουν πως ακόμη δυσκολεύεται να ξεπεράσει το σοκ με το μωρό της.

Ο Αποστόλης την βλέπει συνεχώς σκεπτική. Η Άννα την καλύπτει, την ίδια στιγμή που μέσα της υποφέρει και καταρρέει διαρκώς. Αυτό που έκαναν ήταν φρικτό και δε μπορούν να το ξεχάσουν εύκολα.

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία δολοφονεί τον Ανέστη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό το νέο ζευγάρι θα πυροδοτήσει όλες τις εξελίξεις

Οι μέρες περνούν και ο Άρης συνεχίζει να πολιορκεί την Ευτυχία. Θέλει να είναι κοντά της, να την κάνει να ξεχάσει τον πόνο της. Εκείνη, αν και μέσα της πονάει, αποφασίζει να του δώσει μία ευκαιρία.

Αυτό θα την κάνει να αποκαλύψει την αλήθεια για το έγκλημα που έκανε. Πράγματι, στη δεύτερη σεζόν, η Ευτυχία θα λυγίσει και θα πει ολη την αλήθεια στον νέο της σύντροφο για τον φόνο που της άλλαξε τη ζωή.

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία φοβάται για τη ζωή του Ανέστη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός αποχωρεί απο την σειρά

Ο Άρης θα πάθει σοκ και θα προβληματιστεί για τη γυναίκα που επέλεξε να έχει κοντά του. Αμέσως, όμως, θα καταλάβει την πράξη της Ευτυχίας και θα της υποσχεθεί πως δε θα φύγει από κοντά της λεπτό.

Το πτώμα του Ανέστη, όμως, το βρίσκει ο Κουράκος και οι έρευνες αρχίζουν. Η Ευτυχία κινδυνεύει να φυλακιστεί, εάν τα αποτυπώματά της βρεθούν στο σώμα του… Ας μη ξεχνάμε και πως το αυτοκίνητο που μετέφεραν οι 2 κοπέλες το άψυχο σώμα είναι του Αποστόλη…

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης χτυπά με μανία την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίζει διπλό ταμπλό με Αλέξη και Χρήστο

Σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα δεν είναι καθόλου απίθανο ο Αποστόλης να πάρει το φόνο πάνω του αν έχει υπάρξει μάρτυρας που να είδε το αυτοκίνητο… Όλα ανατρέπονται ξανά…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close