Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Στάθης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την απάντηση του Ισίδωρου για τον γάμο της Ιουλίας – Στάθη.

Να είσαι καλά ρε Ισίδωρε…

Πολλές είναι οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν τα επεισόδια που αναμένεται να δούμε το 2023 στις οθόνες μας καθώς η σχέση του Στάθη και της Ιουλίας θα μας απασχολήσει πολύ στην Γη της Ελιάς με τον Ισίδωρο να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τους χωρίσει…. Θα τα καταφέρει ή όχι;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει ο παλιός Αλέξης

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στη φυλακή

Ο Ισίδωρος, όπως είδαμε έμαθε ότι ο Στάθης και η Ιουλία είναι μαζί και έγινε έξαλλος. Ο Στάθης κλήθηκε μάλιστα να αντιμετωπίσει την οργή του Βρεττάκου κάτι που έφερε τους δυο άνδρες σε σφοδρή σύγκρουση….

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαύρη η ζωή της Εύας

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία μαζί σαν μια γροθιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φόβοι για την υγεία της Βασιλικής και του μωρού της

Ο Στάθης όπως θα παρακολουθήσουμε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, θα κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ιουλία. Θα της ζητήσει να παντρευτούν και εκείνη φυσικά θα δεχτεί την πρότασή του καθώς η αγάπη που νιώθει για τον συγκεκριμένο άνδρα είναι τεράστια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η Ασπασία

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία μαζί σαν μια γροθιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φόνος, γάμος και μίσος στα επόμενα επεισόδια στη νέα χρονιά

Ο Ισίδωρος φυσικά δεν θα δεχτεί ποτέ κάτι τέτοιο καθώς υποστηρίζει πως ο Καπερνάρος έχει βάλει στο μάτι την περιουσία της. Θα δώσει άραγε ποτέ την έγκρισή του στην σχέση του Στάθη και της Ιουλίας, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς ή όχι; Η συνέχεια την νέα χρόνια στις οθόνες μας!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close