Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως η Ευτυχία μπαίνει φυλακή.

Κουράκο δεν είναι ωραία αυτά χρονιάρες μέρες εντάξει;;

Μπροστά σε μεγάλα διλλήματα θα βρεθεί ο αστυνόμος, ο οποίος όμως φαίνεται ότι θα βάλει τον επαγγελματισμό του πάνω από το συναίσθημα, στην Γη της Ελιάς.

Μπορεί ο χωρισμός του Γιώργη με την Ιουλία να άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την σχέση του με την Ευτυχία όμως το μεγάλο μυστικό που κρύβει η νεαρή κοπέλα θα τα τινάξει όλα στον αέρα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαύρη η ζωή της Εύας

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φόβοι για την υγεία της Βασιλικής και του μωρού της

Λίγο πριν η σχέση του προχωρήσει σε άλλο επίπεδο η Ευτυχία αποφασίζει να αποκαλύψει τα πάντα στον Κουράκο, θεωρώντας ότι δεν μπορεί να βασίσει την σχέση τους σε ένα ψέμα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η Ασπασία

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φόνος, γάμος και μίσος στα επόμενα επεισόδια στη νέα χρονιά

Ο Γιώργης θα έρθει αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του. Η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του είναι δολοφόνος. Ακόμα και αν γνωρίζει πολύ καλά τον άσχημο χαρακτήρα του Ανέστη και το πόσο κακοποιητικό γινόταν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία με μια βόμβα στα χέρια της

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει εντολή θανάτου για την Δήμητρα

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι η Ευτυχία θα πάρει στον λαιμό της και τη φίλη της, την Άννα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κουράκος θα βάλει το καθήκον του πάνω απ’ όλα και θα συλλάβει και τις δύο κοπέλες, οδηγώντας την Ευτυχία στη φυλακή!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close