Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τους φόβους για την υγεία της Βασιλικής και του μωρού της.

Όχι πάλι βρε παιδιά…

Κι όμως, τα χαρμόσυνα νέα δε θα αργήσουν να έρθουν στο σπίτι των Στεφανέων! Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής θα μαθευτεί και όλοι θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, στην γη της ελιάς.

Η οικογένεια μεγαλώνει. Η Βασιλική και ο Φίλιππος γίνονται ένα και ανυπομονούν να φέρουν στον κόσμο το μωράκι τους. Μόνο που… Η Βασιλική στενοχωριέται, καθώς τρέμει στην ιδέα πως το παιδί αυτό θα έρθει το ίδιο δύσκολα με την μικρή Στέλλα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η Ασπασία

Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φόνος, γάμος και μίσος στα επόμενα επεισόδια στη νέα χρονιά

Όπως είδαμε στην πρώτη σεζόν, η Βασιλική πέρασε αρκετά δύσκολα με την εγκυμοσύνη της, στην γη της ελιάς. Τα προβλήματα ήταν πολλά, οι επισκέψεις στο νοσοκομείο τακτικές και η ανησυχία όλων τεράστια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία με μια βόμβα στα χέρια της

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει εντολή θανάτου για την Δήμητρα

Η Βασιλική φοβάται πολύ πως θα περάσει ξανά τα ίδια. Μάλιστα, οι γιατροί την ενημερώνουν πως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, για να αποφευχθούν τα ίδια λάθη..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τα παίρνει όλα

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Κίμωνα

Πώς θα εξελιχθεί η εγκυμοσύνη της Βασιλικής και τι θα συμβεί στην ηρωίδα; Ποια στάση θα κρατήσουν ο Φίλιππος και η Χάιδω; Οι φόβοι είναι πολλοί για την υγεία της μητέρας και του μωρού.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close