Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πέφτει στα φάρμακα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αρετή πέφτει στα φάρμακα.

Εκεί που πήγες και έμπλεξες Αρετή μου τι περίμενες;

Κι όμως αυτή η σχέση δεν θα στεριώσει τελικά. Ο λόγος για την Αρετή και τον Θανάση, οι οποίοι όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς, Η Γη της Ελιάς ήρθαν αρκετά κοντά. Τι θα συμβεί όμως και το ζευγάρι θα απομακρυνθεί;

H Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα έρθει αντιμέτωπη με την Αναστασία για τον Θανάση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα φοβάται για τον Στάθη

Το κακό δεν θα αργήσει να συμβεί και η Αρετή για ακόμα μια φορά θα μείνει ολομόναχη στην Γη της Ελιάς. Ο Θανάσης έτσι όπως εμφανίστηκε στην ζωή της έτσι και θα φύγει, αιφνιδιαστικά και αθόρυβα.

Η Γη της Ελίας: Η Αρετή μπαίνει σε περιπέτειες

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία κάνει το επόμενο βήμα

Η Αρετή όμως όχι μόνο θα μείνει μόνη της αλλά θα κληθεί να αντιμετωπίσει και έναν ισχυρό εχθρό. Ο λόγος για την Αναστασία, η οποία μόλις ο Θανάσης εξαφανιστεί από την Μάνη θα την στήσει στο τοίχο και θα την κάνει να πληρώσει για όλη αυτή την κοροϊδία.

Η-Γη-της-Ελίας-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μια νέα σχέση γεννιέται

Οι δυο γυναίκες θα έρθουν αντιμέτωπες και από εκεί που είχαν άψογες σχέσεις, μετά από αυτό η μια δεν θα θέλει να βλέπει την άλλη. Ο Θανάσης, φεύγει οριστικά από την ζωή της Αρετής στην σειρά Η Γη της Ελιάς, σύμφωνα με το Youfly.com, δημιουργώντας της πολλές δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close