Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία κάνει το επόμενο βήμα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ιουλία κάνει το επόμενο βήμα.

Και καλά κάνεις Ιουλία μου…

Ο Κουράκος και η Ιουλία βιώνουν την πιο σοβαρή κρίση στον γάμο τους. Το σοκ της σύλληψης Αθηνάς κατά τη διάρκεια του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και φυσικά έχει διαταράξει της ισορροπίες στην οικογένεια Βρεττάκου.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μια νέα σχέση γεννιέται

Όλοι εξοργίζονται με την Αθηνά, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πόσα ψέματα τους είχε πει, αλλά και ότι έβαψε τα χέρια της με το αίμα του εραστή της, διασύροντας την οικογένειά.

Η Γη της Ελιάς: Η δεσμοφύλακας φτάνει την Αθηνά μέχρι τον θάνατο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η διπρόσωπη ισοβίτισσα παρέα με την Αθηνά

Το ίδιο πληγωμένη αισθάνεται και η Ιουλία, όσο περνά όμως ο καιρός αρχίζει να αμφιβάλλει για την ενοχή της και να μαλακώνει απέναντι της. Αντιθέτως, έχει θυμώσει πολύ με τον Γιώργη.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, πιστεύει πως έπρεπε να διαχειριστεί πιο διακριτικά την υπόθεση και του επιτίθεται για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στην Αθηνά.

 

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία κάνει το επόμενο βήμα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Εγκυμοσύνη και γάμος στην πραγματική ζωή για ζευγάρι  Κουμπαρά η Άντζελα Γκερέκου

Η Ιουλία δεν πιστεύει τελικά πως είναι φόνισσα και οι δυο τους τσακώνονται άγρια, σε σημείο που ο Κουράκος της δίνει να καταλάβει ότι, αν συνεχίσει να έχει αυτή τη στάση απέναντι του, η σχέση τους κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close