Η Γη της Ελιάς: Μια νέα σχέση γεννιέται

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως  μια νέα σχέση γεννιέται.

Πωπωω και ταιριάζουν…

Στο φινάλε της πρώτης σεζόν είδαμε πως ο αδίστακτος Ανέστης επιτέθηκε στην άτυχη Ευτυχία για να την βιάσει και πάνω στην συμπλοκή η νεαρή κοπέλα τον μαχαίρωσε.

Πανικόβλητη, ειδοποίησε την κολλητή της, την Άννα, η οποία έτρεξε κοντά της και την έπεισε να ξεφορτωθούν το πτώμα, καθώς δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η καλή της φίλη να βρεθεί με χειροπέδες εξαιτίας του Ανέστη.

Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις βασανίζουν την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η διπρόσωπη ισοβίτισσα παρέα με την Αθηνά

Ο χρόνος κυλά, κι ενώ η Άννα συνεχίζει τη ζωή της, καθότι σίγουρη για την πράξη της, η Ευτυχία βυθίζεται στην απόγνωση και στις τύψεις. Ο εφιάλτης ξυπνάει για εκείνη όταν εντοπίζεται το πτώμα. Μαζί με την Άννα αναρωτιούνται αν εξαφάνισαν όλα τα ίχνη τους ή αν υπάρχει περίπτωση η αστυνομία να τις εντοπίσει.

Πιστεύουν βεβαιότητα ότι τα μπλεξίματα του Ανέστη με τον υπόκοσμο θα οδηγήσουν αρχικά τις έρευνες αλλού. Η αλήθεια όμως δεν θα αργήσει να έρθει στο φως. Ο κλοιός σφίγγει γύρω από την Ευτυχία και εκείνη λυγίζει. Με τρεμάμενη φωνή ομολογεί στον Κουράκο ότι εκείνη δολοφόνησε τον Ανέστη!

Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις βασανίζουν την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Εγκυμοσύνη και γάμος στην πραγματική ζωή για ζευγάρι – Κουμπαρά η Άντζελα Γκερέκου

Του λέει όλη την αλήθεια και εκείνος την ακούει σοκαρισμένος. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Τηλέραμα, η αφοσίωση του στο καθήκον και ο ακέραιος χαρακτήρας του έρχονται σε σύγκρουση με το συναίσθημα για πρώτη φορά.

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία και η Άννα οδηγούνται στην φυλακή;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου διαλύεται

Και αυτό γιατί ξέρει πόσα πέρασε η Ευτυχία στα χέρια του Ανέστη και το δράμα της τον συγκινεί. Άραγε θα προσπαθήσει να την καλύψει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο τους θα έρθουν κοντά, με τον Κουράκο να προσπαθεί να στηρίξει όσο μπορεί τη δυστυχισμένη κοπέλα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close