Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά χρειάζεται ένα θαύμα για να βγει απο την φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αθηνά χρειάζεται ένα θαύμα για να βγει απο την φυλακή.

Αχ βρε queen μας όλα εσύ θα τα περάσεις μου φαίνεται

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο δεύτερο μέρος της σειράς. Η Μυρτάλη διχάζεται ανάμεσα στον Χρήστο και τον Αλέξη, η Αθηνά ζει τραγικές στιγμές στη φυλακή και ο Στάθης ανακαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Δημοσθένη…

Ανάμεσα σε δύο άντρες βρίσκει ο νέος κύκλος τη Μυρτάλη. Από τη μία, έχει έρθει πολύ κοντά με τον Χρήστο, από την άλλη, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της και το φιλί που αντάλλαξε με τον Αλέξη, ο οποίος έχει αρχίσει να ελπίζει και πάλι.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα γίνει ζευγάρι με τον Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η χορεύτρια του club που θα αναστατώσει την Αρεόπολη

Έτσι, παρόλο που θα προσεγγίσει τον Χρήστο, ο οποίος έδειχνε την αποφεύγει το τελευταίο διάστημα, θα δούμε να έρχεται και πάλι κοντά με τον Αλέξη. Το ερωτικό τρίγωνο που θα δημιουργηθεί θα είναι εκρηκτικό και θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις τους πρωταγωνιστές του.

Στα επόμενα επεισόδια, όμως, θα δούμε και την Αθηνά να ζει τραγικές στιγμές. Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα καταφέρει να αποδείξει την αθωότητά της και θα αναγκαστεί να μείνει για πολλά χρόνια στη φυλακή.

H Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στήνει σκευωρία στον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα έρχεται και εξαπατάει την Χάιδω

Η ίδια βέβαια δεν θα σταματήσει την προσπάθεια, έχοντας στο πλευρό της τη Μαργαρίτα και τον Λυκούργο, που δέχτηκε τελικά να αναλάβει την υπεράσπιση της. Μόνο που όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της και χρειάζεται πραγματικά ένα θαύμα για να βγει από τη φυλακή.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φόβος και οργή για Στάθη και Χάιδω

Επίσης, ο Δημοσθένης μπαίνει στο στόχαστρο του Στάθη. Το γεγονός ότι βγάζει εύκολα τόσα πολλά χρήματα τον έχει προβληματίσει κι έτσι αποφασίζει να τον παρακολουθήσει για να μάθει ποιος είναι πραγματικά ο ξάδερφός του.

Και αυτά που θα ανακαλύψει θα τον σοκάρουν. Όσο ψάχνει όμως αυτή την υπόθεση, χωρίς να το καταλάβει, θα μπει κι ο ίδιος σε επικίνδυνα μονοπάτια…

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται και υιοθετούν την Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Πατέρας ο Στέφανος

Εκείνοι πάντως που θα βιώσουν την απόλυτη ευτυχία θα είναι η Μαρίνα και ο Μάνος, που θα καταφέρουν να πάρουν από το ίδρυμα τη μικρή Αγγελική.

Το ζευγάρι μετά από αυτήν την εξέλιξη δένεται ακόμη περισσότερο, ενώ το χαμόγελο επιστρέφει στο πρόσωπο της μικρής που είχε ταλαιπωρηθεί τόσο. Οι τρεις τους ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και μαζί κάνουν όνειρα για το μέλλον.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close