Η-Γη-της-Ελιάς-Δήμητρα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός είναι ο νέος δεσμός της Δήμητρας.

Μπράβο Δήμητρα έκανες την τύχη σου 😍😍

Ένα νέο ζευγάρι που θα προκαλέσει πανικό στην Μάνη θα δούμε προσεχώς στις οθόνες μας. Ο λόγος για τον Κίμωνα και την Δήμητρα στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, οι οποίοι θα έρθουν κοντά και θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερη σχέση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή είσαι αχάριστη και κακιά γυναίκα

Η-Γη-της-Ελιάς-Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέος χωρισμός στην σειρά

Όπως αποκάλυψε και ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πάμε Δανάη, Κίμωνας και Δήμητρα θα ζήσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Οι δυο τους στην αρχή θα το κρατήσουν κρυφό από όλους και μάλιστα με σκοπό να περάσουν λίγο χρόνο μαζί θα φύγουν από την Μάνη με προορισμό ένα χωριό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Κίμωνας και Ειρήνη έρχονται σε ρήξη

Η-Γη-της-Ελιάς-Κίμωνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Στέφανος ξανά μαζί

Εκεί μάλιστα, η Δήμητρα θα θυμηθεί πως ήταν σαν Ράινα. Παρόλο αυτά όμως, ο Δημοσθένης θα προσπαθήσει να προξενέψει τον γιο του με την Μυρτάλη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέο χτύπημα μαφίας στην Μάνη με θύματα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος φοβάται για την οικογένεια του

Πως θα αντιδράσει όμως μόλις μάθει πως ο Κίμωνας είναι ερωτευμένος με τη Δήμητρα, που είναι αστυνομικός και αυτός είναι εγκέφαλος μιας εγκληματικής οργάνωσης; Το σοκ του σίγουρα θα είναι μεγάλο….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close