Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πότεπεθαίνει ο Δημοσθένης;

Οι μαγκιές πληρώνονται ..

Εδώ και πολύ καιρό είχε γραφτεί και ξανά γραφτεί πως ο Δημοσθένης θα πέσει νεκρός από τα χέρια δικού του ανθρώπου, στην γη της ελιάς. Πιο συγκεκριμένα, πολλοί σχολίασαν πως η πιο σωστή “λύτρωση” θα ερχόταν, εάν ο πρωταγωνιστής μετάνιωνε για τα λάθη του, λίγο πριν χάσει τη ζωή του.

Αρκετά Spoilers ήθελαν την Ασπασία να ορίζει το τέλος του, μη μπορώντας άλλο να αντέξει την καταπιεστική και βίαιη συμπεριφορά του. Άλλωστε, εάν το μυστικό για την Ειρήνη έρθει στη φόρα (που θα έρθει σύντομα), τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο σε αυτό το σπίτι.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Ιφιγένεια Τζολά φωτογραφίζεται γυμνή και σκορπάει εγκεφαλικά – Εικόνες

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος δεσμός της Δήμητρας

Τηλεθεατές σχολιάζουν πως ο Δημοσθένης θα “το φάει το κεφάλι του” από το παράνομο κύκλωμα και τις επικίνδυνες δουλειές που στήνει με τον Κωνσταντίνο.

Μία από αυτές ίσως αποβεί μοιραία. Πώς θα έρθει αυτή η “λύτρωση” για τον κακό της σειράς που έχει καθηλώσει τόσους τηλεθεατές και ποιο θα ήταν το ιδανικό τέλος;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή είσαι αχάριστη και κακιά γυναίκα

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέος χωρισμός στην σειρά

Αν και είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για το τέλος του συγκεκριμένου πρωταγωνιστή, κάποια σενάρια έχουν ήδη ξεκινήσει (όπως αναφέραμε και προηγουμένως). Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει στις δραματικές σειρές να βλέπουμε τους “κακούς” να πεθαίνουν, είτε έχοντας μετανιώσει τα σφάλματά τους, είτε όχι.

Το εάν ο Δημοσθένης μετανιώσει ποτέ για όσα έχει κάνει, είναι κάτι άγνωστο. Αυτός ο χαρακτήρας έχει αποδείξει πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει, πως δεν αισθάνεται τίποτα για κανέναν μέσα του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Κίμωνας και Ειρήνη έρχονται σε ρήξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Στέφανος ξανά μαζί

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Βάνα Δημητρίου δε θα αφήσει έτσι απλά τον συγκεκριμένο ήρωα. Είτε ο Δημοσθένης βρεθεί νεκρός, είτε όχι, σύμφωνα με το youfly, θα έχει πληρώσει τα σφάλματά του, στην γη της ελιάς. Η κατάλληλη λύτρωση θα έρθει, όπως θα συμβεί με όλους τους πρωταγωνιστές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close