Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στη φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς η Χάιδω πηγαίνει στη φυλακή.

Το έχουμε πει τόσες φορές Χάιδω μου έχεις θέμα με τα όπλα καλή μου κοπέλα. Πάρτο αλλιώς γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

Η Χάιδω γίνεται δολοφόνος ξανά και συνεχίζει την εκδίκηση για τον θάνατο της κόρης της!

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης ετοιμοθάνατος στο νοσοκομείο

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στη φυλακή

Το έχει με τα όπλα.

Αφού μαθαίνει πως ο σύζυγός της έκανε παράνομες δουλειές με ένα ισχυρό καρτέλ ναρκωτικών, η Χάιδω γνωρίζει πια την αλήθεια. Συνειδητοποιεί πλέον ότι κάποιος έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον άντρα και την κόρη της ανήμερα του γάμου της.

Η Χάιδω είχε επισκεφθεί στη φυλακή τον Στέλια Βαφέα, τον ξάδελφο του Στάθη, με σκοπό να μάθει το όνομα αυτού που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τη μονάκριβη κόρη της. Από τότε η Χάιδω παρακολουθεί κάθε εξέλιξη και μαζεύει ότι στοιχείο μπορεί να βρει.

 

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική μαθαίνει για την νέα σχέση του Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στη φυλακή

Πλέον γνωρίζει πολύ καλά τι είχε συμβεί. Οι ένοχοι πρέπει να πληρώσουν.

Ο Στέλιος Βαφέας πρόκειται να βγει από τη φυλακή με ειδική άδεια για να πάει στην κηδεία της μητέρας του. Εκείνη τη στιγμή, η Χάιδω ξαφνιάζεται δυσάρεστα και θολώνει. Αποφασίζει να ξαναπάρει άμεσα το νόμο στα χέρια της και να σκοτώσει τον άνθρωπο που στη δολοφονία της κόρης της. Σύντομα λοιπόν, η γυναίκα εκμεταλλεύεται την αγωνία που παίρνουν ο Φίλιππος και η Βασιλική, διότι το νεογέννητο μωρό τους θα μείνει στη θερμοκοιτίδα για λίγο καιρό.

Η Χάιδω παίρνει ένα περίστροφο γεμάτο σφαίρες και πηγαίνει να βρει τον Βαφέα. Οι δυο τους βρίσκονται ο ένας απέναντι από τον άλλον, με τη Χάιδω να του επισημάνω ότι αυτή τη φορά δεν έχει καμία φιλική διάθεση για να μιλήσουν, να συνεργαστούν ή οτιδήποτε άλλο.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης χωρίζει με την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στη φυλακή

Το μόνο που θέλει είναι να μην τον ξαναδεί ποτέ μπροστά της και να πάρει εκδίκηση. Εκείνη τη στιγμή, ο άντρας της σαστίζει και ζητάει από τη Χάιδω, να φύγει μέχρι που εκείνη βγάζει το περίστροφο και τον σκοτώνει. Στη συνέχεια, η ίδια καθαρίζει τα δακτυλικά αποτυπώματα που υπάρχουν και ξεφορτώνεται το όπλο για να μην τα βρουν επάνω της και να μην υπάρχουν στοιχεία εναντίον της.

Ύστερα από όλα αυτά, λοιπόν, η Χάιδω επιστρέφει σπίτι της δικαιωμένη και λυτρωμένη που κράτησε την υπόσχεσή της απέναντι στη μονάκριβη κόρη της που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα.

Αλλά η Χάιδω κάνει ένα λάθος. Πολύ σύντομα το πτώμα του θα αποκαλυφθεί. Στην Μάνη όλοι σχεδόν δείχνουν σίγουροι για τον δολοφόνο. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή Χάιδω, λένε στα πηγαδάκια.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Μάνα του Δημήτρη εκβιάζει την Αθηνά

Ο Λυκούργος είναι σχεδόν βέβαιος…

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στη φυλακή

Ο Γιώργης έχει βάσιμες υποψίες ότι η Χάιδω τον σκότωσε σύμφωνα με το sports365.gr  . Θα την καλέσει για κατάθεση που θα εξελιχθεί σε ανάκριση.

Αυτά που χρειάζεται για να την κλείσει φυλακή υπάρχουν.

Τι θα κάνει ο Γιώργης;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close