Η Γη της Ελιάς: Η Μητέρα του Δημήτρη εκβιάζει την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές καθώς η Μάνα του Δημήτρη εκβιάζει την Αθηνά.

Και σκάει στη Μάνη η Ελληνίδα μάνα και σουρομαλάει αυτήν που παρέσυρε τον άβγαλτο γιο της. Πάρτε σπόρια. Θα χρειαστούν.

Η Αθηνά αισθάνεται πάρα πολύ άβολα με την Αναστασία, η οποία έγινε μάρτυρας μιας τρυφερή στιγμής της με τον Ιάκωβο. Η Αναστασία συνεχίζει να είναι έξαλλη μαζί τους, ενώ ο Ιάκωβος αναγκάζεται να συγκρουστεί μαζί της για τα θέματα ηθικής που του βάζει: «Θα σας κάψει ο Θεός! Θα γίνετε ρεζίλι σε όλη τη Μάνη. Αφήστε που θα ξεσπάσει πόλεμος με τον Ισίδωρο και την Ιουλία», του επισημαίνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παθαίνει νευρικό κλονισμό

Η Γη της Ελιάς: Η Μητέρα του Δημήτρη εκβιάζει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης βάζει να βιάσουν την Μαρίνα

Παρά τις προσπάθειές που κάνει, δεν μπορεί να την πείσει με τίποτα πως μια πιθανή σχέση του με την Αθηνά δεν θα προκαλούσε αντιδράσεις: «Είσαι υπερβολική, Αναστασία. Κανείς δεν θα πει τίποτα. Κι αν πουν, σε λίγο θα έχει ξεχαστεί, θα τους περάσει», της λέει. Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος πιέζει την Αθηνά να αφεθούν στα αισθήματά τους: «Γιατί πρέπει να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, Αθηνά; Γιατί πρέπει να βασανίζεσαι;», τη ρωτάει, αλλά εκείνη αντιστέκεται με όλες της τις δυνάμεις. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Αθηνά δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη.

Η Μητέρα του Δημήτρη εκβιάζει την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Η Μητέρα του Δημήτρη εκβιάζει την Αθηνά

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 155 , 156 , 157 , 158

Η πραγματική μητέρα του Δημήτρη εμφανίζεται στο κατώφλι της Αθηνάς και της ζητά εξηγήσεις: «Είμαι η μητέρα του Δημήτρη, η Κατερίνα. Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς γίνεται εδώ;», της λέει και η Αθηνά τα χάνει. Δεν ξέρει τι να κάνει, η φόβος τής κόβει τα γόνατα και τηλεφωνεί στον Δημήτρη να πάει αμέσως εκεί… Μετά από την πρώτη και δυνατή σύγκρουση, η Αθηνά φοβάται τις εξελίξεις.

Είναι μόνη και αβοήθητη. Βυθισμένη στις σκέψεις της, συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί πλέον να τα διαχειριστεί όλα αυτά μόνη. Ετσι αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Ιάκωβου αργά μέσα στη νύχτα. Ο Ιάκωβος της ανοίγει και η Αθηνά αφήνεται στα χέρια του και περνάνε ένα ερωτικό βράδυ μαζί. Στο μεταξύ η μητέρα του Δημήτρη εμφανίζεται ξανά την επομένη και αρχίζει να κατηγορεί την Αθηνά:

Η Γη της Ελιάς: Η Μητέρα του Δημήτρη εκβιάζει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στα χέρια Νικήτας και Στέφανος  Χαμός στη Μάνη

«Ξέρω ότι έχεις κρυφή σχέση με τον γιο μου. Πες μου όμως γιατί έφτασες στο σημείο να τον παρουσιάσεις ως παιδί σου σε όλη τη Μάνη. Θέλω μια εξήγηση τώρα, αλλιώς ορκίζομαι να μάθουν όλοι την αλήθεια», την εκβιάζει. Η Αθηνά είναι τρομοκρατημένη και ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει είναι ο Ιάκωβος, έτσι κι αλλιώς γνωρίζει όλη την αλήθεια… Το ρεπορτάζ είναι από το περιοδικό TV24

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close