Η Γη της Ελιας: Ο Στάθης στέκεται στο πλευρό της Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκινητικές καθώς ο Στάθης στέκεται στο πλευρό της Βασιλικής.

Πολύ ωραία κύριε Στάθη μου ,τώρα μάλιστα  και βέβαια να σταθείς στην Βασιλικούλα. Εδώ έχεις σταθεί αλλού και αλλού στο παιδί σου δεν θα στεκόσουν. Μπράβο Στάθη , άντε και σε λίγο καιρό θα σου αφιερώσω το χτύπα η καρδιά μου δυνατά τα τα τα …

Η -Γη- της- Ελιας- Στάθης-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω δολοφονεί τον Βαφέα

Η Βασιλική νιώθει έντονους πόνους και ο Φίλιππος ζητά ταραγμένος την βοήθεια της Χάιδως, η οποία καλεί τον Λυκούργο για να την πάνε στην κλινική.

Όλα δείχνουν ότι το μωρό της Βασιλικής θα γεννηθεί πολύ πρόωρα και ο Φίλιππος με τη Χάιδω και τον Λυκούργο την μεταφέρουν αμέσως στην κλινική στη Καλαμάτα. Η Γέννα προχωράει και ο Φίλιππος με τη Βασιλική αντικρίζουν για πρώτη φορά το μωρό τους στη θερμοκοιτίδα.

Η- Γη -της -Ελιας -Βασιλική- Φιλιππος

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 150 , 151 , 152 , 153 , 154

Και οι δυο δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους και την ευτυχία που νιώθουν για τη γέννηση της κορούλας τους. Είναι η απόλυτη ευτυχία.

Αλλά γρήγορα η συγκίνηση μετατρέπεται σε αγωνία. Το  μωρό υποφέρει από  ξαφνικούς σπασμούς, και οι γιατροί το απομακρύνουν από τη Βασιλική για να το σώσουν. Η Βασιλική  σοκαρισμένη κλαίει και φοβάται, ενώ ο Φίλιππος προσπαθεί να είναι ψύχραιμός για να την στηρίξει.

Η- Γη -της- Ελιας -Στάθης-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο αδερφός του Αλέξη μπλέκει με την Μυρτάλη

Περισσότερο από όλους, αυτή τη στιγμή η Βασιλική έχει ανάγκη την οικογένεια της, αλλά με τη γέννηση του μωρού ο μόνος που λυγίζει από την οικογένεια της είναι ο Στάθης. Που συγκινείται πολύ που έγινε παππούς. Ο Στάθης πηγαίνει στην κλινική και δίνει ευχές στην Βασιλική για το μώρο.

Η- Γη -της- Ελιας- Βασιλική-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τι συνδέει Λεωνίδα-Νικήτα;

Η Αρετή και ο Στέφανος κρατούν σκληρή στάση απέναντι στον Στάθη ο οποίος λύγισε με τη γέννα της κόρης του και έδωσε ευχές στη Βασιλική για το νεογέννητο κοριτσάκι.


Ο Στάθης με όλα αυτά νιώθει πολύ πιεσμένος από την συγκεκριμένη κατάσταση και βρίσκει παρηγοριά στον ποτό. Μετά από λίγες ημέρες, η Βασιλική παίρνει τελικά εξιτήριο, όμως το γεγονός ότι είναι αναγκασμένη να γυρίσει σπίτι χωρίς το μωρό της , το οποίο παραμένει στην θερμοκοιτίδα, της έχει κοστίσει πολύ και δυσκολεύεται να συνηθίσει την ιδέα. Θα τα καταφέρει το μωρό να επιβιώσει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close