Η Γη της Ελιάς: Η δολοφονία μπροστά στα μάτια του Λυκούργου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές καθώς θα δούμε  τη δολοφονία μπροστά στα μάτια του Λυκούργου.

Άρε Λυκούργο σε βλέπω να βρίσκεσαι σε μεγάλους μπελάδες…

Όσο συγκλονιστικά έκλεισε ο πρώτος κύκλος της σειράς Η Γη της Ελιάς, τόσο και ακόμα περισσότερο εντυπωσιακά αρχίζει ο β’ κύκλος στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο trailer, το οποίο ήταν πραγματικά σοκαριστικό!

Εμείς πάντως έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικά τι πρόκειται να συμβεί στους ήρωες της σειράς και πως η ζωή τους ανατρέπεται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία ποζάρει τόπλες και ρίχνει το Instagram

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Αθήνα ξέρουμε ήδη ότι προφυλακίζεται για τη δολοφονία του Δημήτρη και οδηγείται σε μία δίκη που θα συμβούν πολλά. Η αδερφή του Δημήτρη έρχεται και μέσω της πολιτικής αγωγής ζητά την εξόντωση της εκτός αν…

Σύντομα δείχνει τον πραγματικό της εαυτό και αρχίζει έναν σκληρό εκβιασμό ώστε να της αποσπάσει χρήματα. Η Αθηνά όμως θα είναι η αφορμή για να χωρίσει ο Κουράκος με την Ιουλία.

Η Γη της Ελιάς: Η δολοφονία μπροστά στα μάτια του Λυκούργου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Απαγάγουν και βασανίζουν τη Βασιλική

Η Ιουλία του λέει ότι κάνει λάθος και η Αθηνά είναι αθώα, όμως εκείνος δείχνει τον σκληρό του χαρακτήρα: Αν ανοίξεις την πόρτα και φύγεις, να μην ξαναγυρίσεις πίσω, της λέει σε έναν τσακωμό τους και η Ιουλία που δεν έχει μάθει να την απειλούν, την κλείνει πίσω της οριστικά.

Όσο για το Στάθη, εκείνος πάντα ήθελε να τη βλέπει ευτυχισμένη και τώρα δεν χαίρεται με το χωρισμό της, όπως πολλοί θα ήθελαν. Ωστόσο πολύ αργότερα, στα πρώτα επεισόδια, θα δούμε πως αυτοί οι δύο δεν μπορούν να είναι χώρια.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξανακυλά

Το πιο ευχάριστο γεγονός που θα δούμε είναι ο γάμος της Μαρίνας με τον Μάνο, που θα γίνει με όλες τις παραδόσεις, πλην όμως σεμνά, λόγω των καταστάσεων. Φυσικά, κοντά τους θα πάρουν την Αγγελική και θα ζήσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Και πάμε τώρα στα δύσκολα και τραγικά. Καταρχάς να διευκρινίσουμε ότι η Μυρτάλη θα μείνει τον Αλέξη και φυσικά θα χωρίσει με τον Χρήστο. Και εδώ να σας πούμε ότι ο Αλέξης δεν πρόκειται να σκοτώσει τον Χρήστο, όπως έχει γραφτεί. Μία νέα ιστορία, κάτι που μέχρι στιγμής κανείς μας δεν έχει δει, θα δούμε να ξεφτιλίζεται στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα μπαίνει εμπόδιο σε Αλέξη και Μυρτάλη

Μία ιστορία τραγική και επικίνδυνη για όλους. Όλα αρχίζουν με μία δολοφονία μιας κοπέλας μπροστά στα μάτια του Λυκούργου, όχι, δεν σκοτώνουν την κόρη του την Ισμήνη, όπως επίσης γράφτηκε. Πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο, μία κοπέλα που έχει πολλά μπλεξίματα και σ’ αυτά θα συμπαρασύρει και αρκετούς με τους οποίους γνωρίζονταν από παλιά.

Ανάμεσά τους η Βασιλική και ο Φίλιππος, αλλά και ο Λυκούργος. Η Βασιλική με τον Φίλιππο, όπως και ο Λυκούργος γίνονται θύματα αρπαγής από επικίνδυνους κακοποιούς και μπλέκουν σε μία σκοτεινή υπόθεση, που δεν βάζει άνθρωπος νους.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός έβαλε να απαγάγουν την Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπλέκει με τον υπόκοσμο;

Σύμφωνα με το περιοδικό mytv, γιατί όμως τους αρπάζουν; Τι ξέρουν; Τι έχουν δει; Πόσο κινδυνεύει η ζωή τους; Προς το παρόν αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι ότι η δράση θα είναι τόσο καταιγιστική που θα σας κόψει την ανάσα!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close