Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα μπαίνει εμπόδιο σε Αλέξη και Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Μαργαρίτα μπαίνει εμπόδιο σε Αλέξη και Μυρτάλη.

Ρε Μαργαρίτα τόσο καιρό το περιμέναμε αυτό και εσύ το χαλάς;;

Η Μαργαρίτα θα έρθει ξανά αντιμέτωπη με τον γιο της τον Αλέξη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς». Μία μεγάλη σύγκρουση έρχεται που θα ταράξει πολύ τους δύο αγαπημένους χαρακτήρες. Τι προκαλεί την οργή της Μαργαρίτας;

Η Γη της Eλιάς: Η Μαργαρίτα γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Δημήτρη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συγκρούεται με τον Δημοσθένη;

Ο λόγος για το ειδύλλιο ανάμεσα στον Αλέξη και τη Μυρτάλη. Η Μαργαρίτα τους έπιασε στα πράσα και είδε το παθιασμένο τους φιλί. Η γυναίκα σάστισε και έπαθε πραγματικό σοκ, αφού η Μυρτάλη ήταν η βασική αιτία που ο γιος της έχασε το μυαλό του.

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το παρελθόν του Χρήστου βγαίνει στην φόρα

Ο Αλέξης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αλλά η Μαργαρίτα δεν μπορεί να πάψει να ανησυχεί. Είναι βέβαιη πως αν συνεχίσει αυτό το ειδύλλιο θα έχουν κακά ξεμπερδέματα. Ο γιος της έχει εμμονή με την κόρη του Ιπποκράτη και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταλήξει μαζί της.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Χάιδω θα συνεργαστούν;

Θέλοντας να προστατεύσει τον γιο της, του απαγορεύει να βλέπει την Μυρτάλη, αλλά εκείνος επιμένει. Η Μαργαρίτα υπενθυμίζει στον Αλέξη ότι της είχε υποσχεθεί να την ακούει, χωρίς εντάσεις και πείσματα, στη «Γη της Ελιάς».

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος θα λυγίσει στην γοητεία της Ευτυχίας

Εκείνος, τότε συμφωνεί, αλλά δεν μπορεί να αφήσει τη Μυρτάλη, τώρα που κατάφερε να την κάνει “δικιά του”. Έτσι, την προσεγγίζει κρυφά εκμεταλλευόμενος την ανησυχία της Μαργαρίτας για την Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα λέει στην Μυρτάλη να μείνει μακριά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή θα βρει το πτώμα του Ανέστη

Όσο εκείνη είναι απασχολημένη με τη δίκη της ξαδέρφης της, τόσο εκείνος θα μπορεί να βλέπει την Μυρτάλη. Σύμφωνα με το youfly,com, η κατάσταση γρήγορα θα πάρει άλλες διαστάσεις και η συνέχεια της σειράς θα είναι γεμάτη ανατροπές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close