Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπλέκει με τον υπόκοσμο;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης μπλέκει με τον υπόκοσμο.

Και εσύ ρε τεκνο φρουτε;;

Mυστήριο, ένταση και νέα πρόσωπα που ανατρέπουν τα δεδομένα… Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Η γη της ελιάς που κέρδισε μεγάλη μερίδα του κοινού έρχεται το φθινόπωρο, με καταιγιστικές εξελίξεις, όπως φάνηκε και από το φινάλε της πρώτης σεζόν, που μας άφησε σε πολύ κρίσιμο σημείο.

Κύριος πρωταγωνιστής των εξελίξεων θα είναι ο Δημοσθένης. Ο Δημοσθένης μόλις φθάσει στην Μάνη προκειμένου να πετύχει αυτά που έχει κατά νου θα επιδιώξει να κάνει συμμάχους. Μαζί με τη γυναίκα του, την Ασπασία, άφησαν τον Πειραιά για να εγκατασταθούν μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Αρεόπολη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συγκρούεται με τον Δημοσθένη;

Ο Δημοσθένης αρχικά παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ένας συνηθισμένος οικογενειάρχης, πολύ σύντομα όμως φάνηκε πως είναι ηγετικό στέλεχος του παράνομου κυκλώματος που δρα ανεξέλεγκτα στην περιοχή.

Ο στενός του συνεργάτης, ο Κωνσταντίνος, τον φοβάται, αφού κάθε φορά που του ζητά να τον αποδεσμεύσει από τα «καθήκοντά» του στην οργάνωση, γιατί θέλει να κάνει μια νέα αρχή στο πλευρό της Ισμήνης, εκείνος του το… ξεκόβει, δείχνοντας πόσο σκληρός μπορεί να γίνει.

Δεν του φθάνει μόνο ο Κωνσταντίνος για την υλοποίηση των σχεδίων και έτσι θα προσπαθήσει να «εκμεταλλευτεί» και τον Στάθη, που τον έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση οι κάτοικοι της Αρεόπολης.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το παρελθόν του Χρήστου βγαίνει στην φόρα

Ο ξάδελφός του, ο Στάθης, από την άλλη, είναι ίσως ο πρώτος άνθρωπος που, αν και αγνοεί την εγκληματική του δράση, είδε από νωρίς τις σκοτεινές πλευρές στον χαρακτήρα του.

Γιατί η επαγγελματική συνεργασία που έκλεισαν τον απογοήτευσε, σύμφωνα με το sport365.gr , καθώς ο Δημοσθένης τον… έριξε αναπάντεχα.

Επίσης συχνά πυκνά ο Δημοσθένης τού κάνει «μάθημα» για το πώς να φέρεται στην προσωπική του ζωή, λέγοντάς του ότι θα έπρεπε να μείνει παντρεμένος με την Αρετή, αφού είναι η μητέρα των παιδιών του, και… να έχει κρυφά ερωμένες, συμπεριφορά την οποία ο Στάθης φυσικά δεν εγκρίνει.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Χάιδω θα συνεργαστούν;

Ωστόσο, δεν θα καταφέρει να πείσει τον Στάθη και προσπαθεί με εναλλακτικό τρόπο. Θα του προτείνει να αναλάβει τα κτήματά του. Ο Στάθης που έχει οικονομικά προβλήματα θα δεχθεί.

Ο Δημοσθένης στην συνέχεια θα του ζητά μεγαλύτερα οικονομικά ανταλλάγματα μέχρι που θα φθάσει τον Στάθη στο σημείο να είναι στο έλεος του.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται υποχείριο του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος θα λυγίσει στην γοητεία της Ευτυχίας

Μέσα από αυτή την τακτική ο Δημοσθένης θα πετύχει πλήρως το σκοπό του και θα κάνει τον Στάθη υποχείριό του. Δύσκολες ώρες για τον Στάθη, αλλά με τις παρέες που έχει….αφού αγνοεί την εγκληματική του δράση.

Αυτό που τον εξέπληξε όμως δυσάρεστα ήταν όταν έμαθε έκπληκτος ότι ο Δημοσθένης προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά με πολύ άκομψο τρόπο τη νεαρή Άννα… Και στα νέα επεισόδια λοιπόν θα δούμε τον Στάθη να παρακολουθεί κάθε κίνηση του ξάδελφού του και να βλέπει συμπεριφορές που τον προβληματίζουν.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή θα βρει το πτώμα του Ανέστη

Μόλις καταλάβει ότι ο Δημοσθένης είναι το μεγαλύτερο κακό στο τόπο τους, και ηθικά υπεύθυνος είναι ο ίδιος που τον βοήθησε να εγκατασταθεί εκεί. Πως θα αντιδράσει ο Στάθης, αλλά πως θα το πάρει ο σκληρός Δημοσθένης μόλις καταλάβει ότι ο ξάδελφος του πηγαίνει εναντίον του…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close