Η Γη της ελιάς: Δύο αναπάντεχες επιστροφές προκαλούν σεισμό εξελίξεων

Η Γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς δύο αναπάντεχες επιστροφές προκαλούν σεισμό εξελίξεων

Επιστροφέεεες καταστροφεςςςς έχω για σένα, κάνει πολλες!!!!!! ΟΠΑ

Με ανατροπές και απροσδόκητες εξελίξεις θα εξελιχθεί η δεύτερη σεζόν στην αγαπημένη σειρά του  MEGA Η  Γη της Ελιάς. Εκεί όπου εκτός από σημαντικές αφίξεις, θα έχουμε και αναπάντεχες επιστροφές!
Στη Γη της Ελιάς ο Αντρέας Γεωργίου μας έχουν συνηθίσει στις εκπλήξεις και τις ανατροπές. Οπότε δεν θα αλλάξουν συνταγή στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Mega.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος παρατάει τη Βασιλική για άλλη γυναίκα;

Η Γη της ελιάς: Δύο αναπάντεχες επιστροφές προκαλούν σεισμό εξελίξεων

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Την πρόδωσε η καρδιά της;

Μια από τις επιστροφές μάλιστα αφορά ένα πρόσωπο που απασχόλησε έντονα τους τηλεθεατές την πρώτη σεζόν. Και η αλήθεια είναι ότι ο θάνατός της συγκλόνισε το κοινό.

Ο λόγος για τη Νίκη Παλληκαράκη ή αλλιώς την τηλεοπτική Φανή, η απώλεια της οποίας συντάραξε τους πρωταγωνιστές. Η Φανή, λοιπόν, είχε πάντα μεγάλη έγνοια για την μικρή Αγγελική. Και αυτή θα είναι και ο λόγος που θα τη δούμε τη νέα σεζόν στη Γη της Ελιάς. Μέσα από flashbakcks θα δώσει… νοητό παρών στην σειρά, βοηθώντας το μικρό κοριτσάκι.

Η Γη της ελιάς: Δύο αναπάντεχες επιστροφές προκαλούν σεισμό εξελίξεων

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει νέα σχέση;

Θυμίζουμε ότι Μαρίνα και Μάνος έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσουν την Αγγελική, προσφέροντάς της έτσι μια νέα οικογένεια. Η Φανή όμως και η ιδιαίτερη σχέση της με τη μικρή δεν μπορούν να ξεγραφτούν τόσο εύκολα. Μάλιστα, η Νίκη Παλληκαράκη έχει ξεκινήσει γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν και ο ρόλος της θα αποδειχθεί κομβικός αν και… πεθαμένη.

Αυτή δεν θα είναι όμως η μοναδική επιστροφή. Στη σειρά θα επιστρέψει και ο Στέφανος.

Η Γη της ελιάς: Δύο αναπάντεχες επιστροφές προκαλούν σεισμό εξελίξεων

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πέφτει στα φάρμακα

Και αυτό ήταν λαϊκή απαίτηση, αφού έγινε χαμός με την αποχώρησή του στα social media. Όταν ο Στέφανος, που υποδύεται ο Λίαμ Άιρλαντ, έφυγε για την Ισπανία για μόνιμη εγκατάσταση μαζί με την Ελένη. Φαίνεται όμως ότι το love story τους δεν προχώρησε κι εκείνος επιστρέφει στη Μάνη. Μάλιστα, ως ελεύθερος και ωραίος πλέον δεν αποκλείεται να τον δούμε ξανά μαζί με τη Μυρτάλη. Εκτός αυτού ο Στέφανος επιστρέφοντας, θα προκαλέσει σεισμό  με καινούργιες εξελίξεις.

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκαν πολύ αν θα… γύριζαν στη Μάνη τον Στέφανο. Όταν μιλάει όμως ο… λαός, άπαντες σιωπούν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close