Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή της Φανής που θα καθηλώσει

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την επιστροφή της Φανής που θα καθηλώσει. 

Αυτό δεν θα ήθελα να το χάσω…

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς θα είναι στην τηλεόραση απο την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 το βράδυ. Η σειρά θα προβάλλεται Δευτέρα ως Πέμπτη στις 21:00 κι έπειτα Κυριακή, την ίδια ώρα.

Η μικρή Αγγελική βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της Μαρίνας και του Μάνου. Όμως η μητέρα της, Φανή, συνεχίζει να γυρίζει στα όνειρα της. Όταν ξαφνικά εκείνη χάθηκε η ζωή της μικρής άλλαξε ριζικά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική διώχνει την βιολογική της μητέρα

Η Γη της Ελιάς: Άλλο ένα ζευγάρι διεκδικεί την μικρή Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος είχε γενέθλια και τα έσπασε με το team της σειράς (Φώτο-video)

Πέρασε κάποιο διάστημα σε ίδρυμα και έπειτα υιοθετήθηκε από την Μαρίνα και το Μάνο. Μια εντελώς διαφορετική οικογένεια από αυτή που είχε συνηθίσει. Το ζευγάρι κάνει τα πάντα για να νιώσει καλά η Αγγελική και να γίνει ένα με την οικογένεια τους.

Ο Ισίδωρος είναι ευτυχισμένος με την εξέλιξη, ενώ την ίδια στιγμή η ψυχή της Αντιγόνης γίνεται χίλια κομμάτια. Προσπαθεί να μείνει μακριά από το παιδί, όμως δεν τα καταφέρνει. Θέλει την Αγγελική στην αγκαλιά της…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πίσω απο τα κάγκελα η Αρετή;

Η Γη της Ελιάς: Άλλο ένα ζευγάρι διεκδικεί την μικρή Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γυρνά για να εκδικηθεί τον Θανάση;

Το παιδί προσπαθεί να προσαρμόσετε στην νέα της οικογένεια έχοντας την Φανή ως φύλακας άγγελο της. Έρχεται συχνά στα όνειρα της και κάνει τα πάντα για να την παρηγορήσει.

Αυτό είναι κάτι που στενοχωρεί και θλίβει την μικρή Αγγελική, ξυπνά από τον ύπνο της γεμάτη αγωνία. Η Μαρίνα και ο Μάνος μάταια προσπαθούν να επιστρέψει το χαμόγελο της. Οι πρώτες μέρες στο σπίτι τους θα είναι πάρα πολύ δύσκολες…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το βίντεο που σόκαρε τον Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς: Άλλο ένα ζευγάρι διεκδικεί την μικρή Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιχείρηση της Μυρτάλης πάει για την καταστροφή

Έπειτα από τον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου η υιοθεσία ολοκληρώνεται, η Αγγελική φεύγει από το ίδρυμα και βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά τους. Πλημμυρισμένοι από χαρά κάνουν τα πάντα για να νιώσει άνετα στο νέο σπίτι της.

Στο πλευρό της μικρούλας βρίσκεται ένα οικείο πρόσωπο της, η Ντάρνα. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πλησιάσει και γίνεται φίλη και μάνα. Ο Μάνος είναι πλέον ανακουφισμένος με την εξέλιξη της ιστορίας. Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος περνά στην αντεπίθεση;

Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική κλείνεται σε ορφανοτροφείο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μένει έγκυος;

Σύντομα κάποιος θα προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στην ευτυχισμένη οικογένειά που προσπαθούν να χτίσουν. Κάνουν τα πάντα για να μη μάθει η Αγγελική την αλήθεια. Η Αντιγόνη θα την πλησιάσει φιλικά, χωρίς αποτέλεσμα.

Η μικρή της γυρίζει την πλάτη της δεν θέλει να την αγκαλιάσει. Η καρδιά της Αντιγόνης γίνεται χίλια κομμάτια. Η σχέση της με την Μαρίνα αρχίζει να φθείρεται. Δεν αντέχει να βλέπει την Αγγελική στην αγκαλιά της Μαρίνας και να την φωνάζει “μαμά”.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όσα θα γίνουν στον Β’ κύκλο

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι νέοι έρωτες και τα ζευγάρια που θα χωρίσουν

Η Αντιγόνη μάταια προσπαθεί να πλησιάσει το παιδί, βρίσκει διαρκώς ένα τοίχος μπροστά της. Άθελα της η μικρή Αγγελική θα διχάσει την οικογένεια και θα βρεθεί στη μέση…

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close