Η Γη της Ελιάς: Οι νέοι έρωτες και τα ζευγάρια που θα χωρίσουν

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτοί θα είναι οι νέοι έρωτες και τα ζευγάρια που θα χωρίσουν.

Αχ τι θα δούμε πάλι…

Στη «Γη της ελιάς» ο έρωτας απλώνει και φέτος τα δίχτυα του παντού, χάρη στη σεναριακή πένα της Βάνας Δημητρίου και τη σκηνοθετική ματιά του Αντρέα Γεωργίου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Κωνσταντίνος και η Ισμήνη τα μεγάλα θύματα του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε ρόλο μαφιόζου ο Ανδρέας Γεωργίου

Κι αν στον α’ κύκλο πολλά πάθη έμεναν βουβά και καλά κρυμμένα μυστικά, στο β’ κύκλο, με τα νέα πρόσωπα να εισβάλλουν στη ζωή των ηρώων, ο έλεγχος χάνεται και η κατάσταση γίνεται εκρηκτική, επιφυλάσσοντας πολλές και απρόβλεπτες συνέπειες για τους πρωταγωνιστές. Το περιοδικό Τηλεθεατής έχει όλο το ρεπορτάζ…
Ερωτικά ζευγάρια στη δίνη των γεγονότων

Μυρτάλη – Χρήστος – Αλέξης

Η Μυρτάλη, αν και στέκεται στα πόδια της επαγγελματικά, έχει… ξεφύγει, καθώς την οδηγούν μόνο οι παρορμήσεις της και δεν ακούει κανέναν. Ανταποκρίνεται, κολακευμένη, στο πιεστικό φλερτ του Αλέξη, αγνοώντας τους κινδύνους. Ο γιος της Μαργαρίτας είναι διαταραγμένος, νοσηλεύτηκε και παρακολουθείται από ψυχιάτρους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα δαχτυλίδια των Βρεττάκων-Ο Ιπποκράτης ζει;

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει πέρα την Μαρίνα για τον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός βόμβα για Φίλιππο και Βασιλική

Η ερωτική εμμονή με τη Μυρτάλη τον είχε οδηγήσει στην απαγωγή της. Το θύμα όντως νιώθει ερωτική έλξη για το θύτη ή μήπως επειδή φλερτάρει τον Χρήστο, τον ανιψιό του Λυκούργου, χρησιμοποιεί τον Αλέξη για να «τσιμπήσει» ο Χρήστος και να τη διεκδικήσει; Το «παιχνιδάκι» θα αποδειχθεί πολύ επικίνδυνο…

Βασιλική – Φίλιππος

Έχουν περάσει πάρα πολλά μαζί. Παγιδεύτηκαν από τη βεντέτα της οικογένειάς τους, ωστόσο, παρά τα εμπόδια, με κορυφαία την απόπειρα του Φίλιππου να δολοφονήσει τον αδελφό της Βασιλικής, Στέφανο, κατ’ εντολή της χαροκαμένης μάνας του, Χάιδως, βγήκαν νικητές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης έχει και καλή πλευρά

Η Γη της Ελιάς: Οι νέοι έρωτες και τα ζευγάρια που θα χωρίσουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θα βασανίζω την Αθήνα μέχρι να πεθάνει

Έβαλαν τέλος στη βεντέτα των οικογενειών τους, με το γάμο και την κορούλα τους, αλλά νέες παγίδες απειλούν το ζευγάρι, καθώς ο Φίλιππος μπλέκει, άθελά του, στα δίχτυα της μαφίας, ενώ η Βασιλική τον ζηλεύει παθολογικά. Στον δεύτερο κύκλο τα spoilers μιλούν ότι το ζευγάρι φτάνει ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

Μάνος – Μαρίνα

Η μέρα του γάμου του Μάνου μετατράπηκε σε εφιάλτη. Η έγκυος μέλλουσα γυναίκα του, Στέλλα Στεφανέα, κόρη της Χάιδως, φτάνει στην εκκλησία… νεκρή, καθώς έχει δολοφονηθεί πάνω στην άμαξα που την πήγαινε στην εκκλησία. Ήταν ένας γάμος συμφέροντος, που ενορχήστρωσε ο πατέρας του, Ισίδωρος Βρεττάκος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σώζει την ζωή της Ασπασίας

Η Γη της Ελιάς: Οι νέοι έρωτες και τα ζευγάρια που θα χωρίσουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Προσπαθούν να σκοτώσουν την Αθηνά στην φυλακή

Ο πραγματικός του έρωτας, η Μαρίνα, που τον αγαπά, του δίνει την ευκαιρία να επανορθώσει. Κόντρα σε όλους, παντρεύτηκαν κρυφά με πολιτικό γάμο και τώρα ετοιμάζονται για το θρησκευτικό, που, σε συνδυασμό με την υιοθεσία της κόρης της Αντιγόνης, προοιωνίζεται δραματικές ανατροπές. Δραματικές ανατροπές και κόντρες μεταξύ τους με απρόσμενες συνέπειες…

Κωνσταντίνος – Ισμήνη

Ο αδίστακτος συμβολαιογράφος, το «εκτελεστικό όργανο» του αρχηγού της μαφίας, Δημοσθένη, στη Μάνη, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ισμήνης, κόρης του Λυκούργου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παρατά την Εύα και αυτή οδηγείται στην κατάθλίψη

Η Γη της Ελιάς: Οι νέοι έρωτες και τα ζευγάρια που θα χωρίσουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι κρυφές συναντήσεις αρχίζουν και η φλόγα φουντώνει

Για χάρη της είναι αποφασισμένος να ξεκόψει από το σκοτεινό παρελθόν του. Ο Δημοσθένης, όμως, έχει διαφορετική γνώμη και τον εκβιάζει στυγνά, χρησιμοποιώντας την αδυναμία του στην Ισμήνη.

Χάιδω – Λυκούργος

Η σκληρή Μανιάτισσα, μετά τη δολοφονία του άντρα και της κόρης της, αναζήτησε λυσσασμένα εκδίκηση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει πέρα την Μαρίνα για τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύονται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ένα βήμα πριν το νοσοκομείο

Η αφοσίωση του Λυκούργου και η αγάπη του γλύκανε την καρδιά της. Ωστόσο, νέες αγωνίες και πίκρες από τα παιδιά τους έρχονται να βαρύνουν το ζευγάρι.

Αρετή – Θανάσης

Η Γη της Ελίας: Η Αρετή μπαίνει σε περιπέτειες

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα spoilers του Β κύκλου

Η Αρετή Καπερνάρου είδε την οικογένειά της να διαλύεται. Πάνω στη μαύρη απόγνωσή της, επιστρέφει στην Αρεόπολη ο Θανάσης, πρώην της Αναστασίας, και τη φλερτάρει, σκλαβώνοντας τη διψασμένη για αγάπη καρδιά της. Μόνο που οι προθέσεις του δεν είναι και τόσο αγαθές για την Αρετή…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close