Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κωνσταντίνος περνά στην αντεπίθεση.

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε…

Μερικές εβδομάδες έμειναν μέχρι την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της «Γης της ελιάς» στο Mega και τα spoilers ολοένα και πυκνώνουν. Ένας από τους ήρωες που έχει να δώσει πολλά είναι φυσικά ο Δημοσθένης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μένει έγκυος;

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όσα θα γίνουν στον Β’ κύκλο

Στον πρώτο κύκλο είδαμε μόνο ψήγματα του εγκληματικού του χαρακτήρα με πρώτο του θύμα τον Κωνσταντίνο. Ο αγαπημένος της Ισμήνης του ζήτησε να φύγει από την οργάνωση για να πάρει αποστομωτική απάντηση ότι κανείς δεν φεύγει από τέτοιες δουλειές.

Στον δεύτερο κύκλο ο Δημοσθένης θα δείξει τις πραγματικές προθέσεις του και θα κάνει πράξη τις απειλές του. Σύμφωνα με το spoiler του TV 24 και της Μαρίας Μεταξητινού, ο Δημοσθένης απειλεί εμμέσως πλην σαφώς τον Κωνσταντίνο ότι θα αναγκαστεί να τον βγάλει από τη μέση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι νέοι έρωτες και τα ζευγάρια που θα χωρίσουν

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Κωνσταντίνος και η Ισμήνη τα μεγάλα θύματα του Δημοσθένη

Και δεν μένει μόνο εκεί. Στόχο του βάζει την Ισμήνη και τη μικρή κόρη της, στέλνοντάς του βίντεο στο οποίο του δείχνει ότι έχει βάλει να τις παρακολουθούν, προκειμένου να εκφοβίσει τον Κωνσταντίνο.

Όπως είναι φυσικό ο Κωνσταντίνος μπαίνει σε μία κόλαση φόβου για τις δύο πολυαγαπημένες του υπάρξεις. Στο ίδιο περιοδικό μίλησε ο Κούλης Νικολάου που υποδύεται τον Δημοσθένη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε ρόλο μαφιόζου ο Ανδρέας Γεωργίου

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα δαχτυλίδια των Βρεττάκων-Ο Ιπποκράτης ζει;

«Ο Κωνσταντίνος είναι τελικά ένα από τα μεγάλα θύματα του Δημοσθένη και αυτό τον καθιστά ήρωα, καθώς θα περάσει από πολλά στάδια. Ως θεατές θα έχουμε μεγάλη αγωνία για το τι θα συμβεί μεταξύ τους. Θα μας χαρίσουν έντονες στιγμές».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός βόμβα για Φίλιππο και Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κάνει τη ζωή του Κωνσταντίνου κόλαση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης έχει και καλή πλευρά

Θα έμπαινε στη διαδικασία να πειράξει την Ισμήνη; «Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Η μάλλον… γιατί όχι;» ήταν η απάντηση… γρίφος του ηθοποιού και παραγωγού της σειράς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close